Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

5 serier med Millie Bobby Brown

03 maj, 2020 
Av
Millie Bobby Brown
Väntar du otåligt på nästa säsong av Stranger Things? Är Millie Bobby Browns karaktär Eleven din favorit? Då kan någon av dessa fem serier med samma skådespelerska vara något för dig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I Netflix-succén Stranger things spelar Millie Bobby Brown, 16, flickan Eleven som rymt från ett laboratorium där hon använts som försöksperson i otäcka experiment ledda av hennes egen far. Experimenten har gjort att hon fått övernaturliga förmågor och skyr människor som hon möter. Under seriens gång lär hon känna andra ungdomar i staden Hawkins och tillsammans ger de sig ut för att bekämpa de krafter som driver laboratoriet.

Millie Bobby Browns rollprestation har hyllats stort och hon spås en lysande framtid i Hollywood. Sin unga ålder till trots har hon redan hunnit med en rad andra tv-produktioner. Här är fem av dem.

Alice i Once Upon a Time in Wonderland (2013)

I tv-serien Once Upon a Time in Wonderland som bygger på historien om Alice i underlandet spelar Millie Bobby Brown den unga versionen av Alice. Hon är med i två av totalt 13 avsnitt. Den vuxna Alice spelas av Sophie Lowe.

Huvudrollen i Intruders (2014)

Intruders blev Millies stora genombrott på tv. I denna fantasy- och thrillerserie har hon huvudrollen, flickan Madison O-Donnell. Handlingen kretsar kring ett hemligt sällskap vars medlemmar jagar odödlighet genom att söka tillflykt i andras kroppar efter sin egen död. Millies karaktärs kropp våldgästas av en man vars handlingar hon försöker bekämpa. Det finns en säsong om åtta avsnitt, och Mille är med i samtliga.

Annons

Mördaren Rachel i NCIS (2015)

I långköraren NCIS kan vi se Millie i avsnitt 12, säsong sex, Parental Guidance Suggested. Här spelar hon flickan Rachel som lider av en psykisk störning och mördar sin egen mamma. Detta sedan flickan fått reda på mammans planer att sätta henne på mentalsjukhus. Under avsnittets gång försöker NCIS, marindepartementets civila kriminalpolis, att få klarhet i fallet då flickans pappa jobbar som Navy Seal vid den amerikanska flottans specialförband.

Cykelägaren Lizzie i Modern Family (2015)

En annan tv-serie som har hängt med länge är sitcomen Modern Family. I den ser vi Millie Bobby Brown som Lizzie i avsnitt 17 Closet? You’ll Love It!, säsong sex. Hennes medverkan är mycket kort. Hon spelar en liten flicka vars cykel karaktären Manny Delgado stjäl och sticker iväg med nedför gatan. Yup, det är allt.

Dottern Ruby i Grey´s Anatomy (2015)

I Grey´s Anatomy säsong 11, avsnitt 15 I Feel The Earth Move, spelar Millie rollen som Ruby, en ung flicka vars mamma blir sjuk efter en jordbävning. Ruby tillbringar huvuddelen av avsnittet på telefon med traumakirurg Owen tills hon och hennes mamma förs till säkerhet på sjukhuset.

Källa: Imdb

Foto: TT

LÄS MER:

Millie Bobbi Brown: ”De senaste åren har inte varit lätta”

Stranger Things-stjärnorna sjunger i Carpool Karaoke

14 saker du inte visste om Stranger Things

Annons