Selenas oväntade kärleksbesked – avslöjar detaljer om sin drömpartner

Selena Gomez ord om triangeldramat

Sedan Selena Gomez och Justin Bieber gick skilda vägar har Selena varit singel. Men nu berättar hon sina kärleksplaner – och avslöjar detaljer om sin drömpartner.
23 december, 2019

För snart tio år sedan var Selena Gomez och Justin Bieber ett av Hollywoods hetaste kärlekspar. De träffades första gången 2009, och blev officiellt ett par i februari 2011. Förhållandet varade dock bara i 18 månader.

Trots att paret gjorde slut 2012 har det flera gånger ryktats om att de har återförenats och hittat tillbaka till varandra. Att de officiellt varit ett par igen har dock aldrig bekräftats – och sommaren 2018 förlovade sig Justin Bieber med modellen och influencern Hailey Baldwin (nu Bieber). Ett par månader senare gifte de sig även i rådhuset i New York.

Selena Gomez är däremot fortfarande singel, och i tidigare intervjuer har hon sagt att hon mer än gärna är det. Hon vill nämligen att det verkligen blir rätt nästa gång, och innebär det att det kommer att ta tid får det göra det.

Selena Gomez om sin drömpartner

Nu har Selena Gomez dock öppnat upp om sitt kärleksliv – och avslöjat detaljer om sin drömpartner.

Det var när superstjärnan gästade radioprogrammet Capital FM som hon kom in på ämnet. Programmet har nämligen ett återkommande segment som går ut på att gästerna får ställa frågor till varandra – och då tog Cats-stjärnan Jason Derula tillfället i akt att fråga Selena Gomez om kärlek och romantik:

– Okej, jag har en fråga till dig. Vad är ditt bästa råd till en man som ska gå på dejt med en kvinna för första gången? Hur vill du bli bemött, hur tror du att man bäst bemöter någon första gången?

Till en början skrattade Selena Gomez åt frågan, men delade kort därefter med sig av sitt svar:

– Jag tror faktiskt inte att jag har fått den här frågan förut, men jag gillar gruppaktiviteter. Det gör mig mer bekväm.

Selena Gomez tillägger även att hon gärna ser att situationen är avslappnad, och att hon hoppas att den som kommer att bjuda ut henne på dejt är intresserad av henne som person, och inte bara av hennes namn.

– Redan under de första fem sekunderna kan jag känna om det är någon som är genuin eller om det är någon som bara vill en sak, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag älskar när någon är rolig, och jag ogillar personer som är arroganta. Jag gillar inte ‘jag vet bäst-attityd’, men jag älskar de som är lekfulla, äventyrslystna och jordnära.

Foto: TT

Läs mer: 

Selena Gomez och Justin Bieber i viral mashup – lyssna på låten här!

Selena Gomez om triangeldramat: ”Tryck inte ner andra kvinnor”

Hailey Bieber svarar på kritiken efter ”bråket” med Selena Gomez