Selena Gomez släpper nya break up-låten Look at her now

Selena Gomez Justin Bieber

Selena Gomez är igång igen. Hon släpper en ny låt - för andra dagen i rad! Och nu är fansen ännu mer övertygade att musiken handlar om uppbrottet från exet Justin Bieber!
24 oktober, 2019

Igår blev det stort drama på sociala medier efter att Selena Gomez släppte sin nya singel Lose You to Love Me. Många var övertygade om att låten handlade om Justin Bieber. Dessutom postade både Hailey Bieber och Selena Gomez bilder på Instastory som många tolkade som pikar.

Hailey och Justin gifte sig förra året i New York och sparade den stora bröllopsceremonin tills nu i höst där de sa ja till varandra igen i South Carolina. Månader innan han friade till Hailey återförenades han med Selena som var hans ungdomskärlek. Men det tog uppenbarligen slut igen.

Hailey har dock svarat efter misstankarna om ett bråk mellan henne och Selena och klargjort att hennes bild inte var en reaktion på Selenas låtsläpp. Hon kallar misstankarna för nonsens.

Selena Gomez släpper nya låten Look at her now

Innan internet ens har hunnit stabilisera sig och kommentarerna på Justin Biebers Instagram har slutat flöda är Selena Gomez igång igen. Nu släpper hon ytterligare en låt med titeln Look at her now.

Texten innehåller, precis som den förra singeln, rader som många tycker går att koppla till uppbrottet med Bieber. För att ge ett exempel sjunger hon:

It was her first real lover, his too ‘til he had another. Oh, god, when she found out, trust levels went down”.

Hon sjunger även:

”Of course she was sad but now she’s glad she dodged a bullet. Took a few years to soak up the tears, but look at her now”

Twitter exploderar – igen

Och som om inte gårdagen var explosiv nog på Twitter så är det nu dags för en andra omgång teorier. Sammanfattning av kommentarerna: Selena var krossad efter att hon och Bieber bröt upp igen, nu har hon hämtat sig och är tillbaka starkare än någonsin”, typ.

Här kommer tre exempel från entusiatiska Twittrare:

  1. ”Selena gick verkligen från ”lose you to love me” till ”bye bitch jag mår bättre än någonsin” och I’m here for it. Hon bestämde sig för att överraska oss med denna!”
  2. ”Hur mycket tror vi att hela det här albumet är ett fuck you till Justin?”
  3. ”Bravo Selena. Hon adresserade Justin perfekt med dessa två låtar. Det är hans förlust!”

Så skriver Selena själv om låten på Youtube

Selena Gomez kommenterade själv sitt förra låtsläpp på Youtube och meddelade att Lose you to love me är inspirerad av många saker som hänt i hennes liv sedan hennes senaste album och att hon vill berätta för människor att man ”kommer ut starkare på andra sidan och som en bättre version av sig själv”.

Samma sak gör hon med Look at her now.

”Jag var så taggad på att släppa dessa två låtar direkt efter varandra och överraska mina fans! Det är en påminnelse om att du kan resa dig oavsett vilka utmaningar livet ger dig”.

Selena Gomez har dock ju dock självklart ägnat sig åt mycket mer de senaste åren än att återförenas och bryta upp med Justin Bieber igen. Hon har till exempel berättat öppet om att hon varit tvungen att transplantera en njure under 2017, eftersom hon lier av sjukdomen lupus.

LÄS MER:

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Hailey Bieber svarar på kritiken efter ”bråket” med Selena Gomez

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen