Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Selena Gomez om tiden som barnstjärna: ”Gav mitt liv till Disney”

12 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez
Aktuell med första serien på tio år berättar stjärnan Selena Gomez om nya serien Only murders in the building och tiden som barnstjärna för Disney.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
TV: Se 9 saker du inte visste om Selena Gomez

Selena Gomez började sin karriär redan som tioåring i barnprogrammet Barney & Friends. Fem år senare blev hon världskänd genom sin roll som Alex Russo i Disney-serien Magi på Waverly place. Närmare tio år efter sista avsnittet sänts är hon för första gången aktuell med en ny serie och öppnar upp om tiden som barnstjärna.

Selena Gomez multikarriär

Sedan stjärnas debut i rampljuset har den 29-åriga skådespelaren och sångaren hunnit med en rätt innehållsrik karriär. Efter sin roll i Disney serien har hon medverkat i flertalet filmer som Spring Breakers och dessutom varit exekutiv producent för den omtalade serien 13 reasons why. Utöver skådespeleriet har hon också hunnit med att göra karriär som artist och toppat musiklistorna med låtar som Good for you, Loose you to love me och Kygos It ain't me.

Annons

Men någon mer serie har stjärnan inte gjort förrän nu. Till hösten kommer hon synas som en av huvudkaraktärerna i Hulu-serien Only murders in the building. En av anledningarna är för att hon för första gången får spela sin faktiska ålder.

– Det är riktigt kul att vara tillbaka i TV-sammanhang och att denna gång bli castad som min riktiga ålder, vilket aldrig händer, säger stjärnan enligt Page Six och tillägger att den sofistikerade nivån på materialet också haft en stor inverkan till hennes deltagande i serien.

Tiden som barnstjärna

I samband med den nya serien berättar Selena även om sin tid som barnstjärna och rollen i Magi på Waverly place som varade i sex år.

– Jag gav bort mitt liv till Disney i en väldigt ung ålder. Jag visste inte vad jag höll på med, berättar Gomez innan hon tillägger att hon också betedde sig som ett barn under sin medverkan i serien.

–Jag sprang bara runt på inspelningen, berättar hon för Page Six.

Nya Hulu-serien

Men nu tio år senare har Selena en ny inställning till sin roll i Hulu-serien och berättar att hon "är en svamp som suger upp lärdomar från hennes humorlegender (Steve Martin och Martin Short) till kollegor i den nya serien.

Komediserien Only murders in the building kommer att visas i tio avsnitt och handlar om tre främlingar med ett starkt intresse för true crime och inser senare att de befinner sig i en. Premiären går av stapeln den 31 augusti.

TV: Disneystjärnorna då och nuBrand logo
TV: Disneystjärnorna då och nu

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons