Selena Gomez – det skulle jag vilja säga till mitt yngre jag

selena gomez på röda mattan

Selena Gomez spelade nyligen in en digital hälsning till årets alla studenter – och i det klippet delar hon även med sig av ett viktigt budskap. Läs det här!
18 maj, 2020

För en tid sedan initierade Facebook och Instagram #Graduation2020: Facebook and Instagram Celebrate the Class of 2020 – ett virtuellt examensfirande med fokus på att hylla alla de avgångsstudenter som inte får möjlighet till ett vanligt uppvaktande på grund av cornapandemin.

Flera kändisar har deltagit i det digitala firandet, däribland Selena Gomez som i ett videoklipp valde att hylla och peppa alla studenter:

– Jag vet att ni alla har jobbat otroligt hårt för att komma dit där ni är i dag. Jag vet också att det inte är precis så här som ni tänkt er att era skolavslutningar skulle se ut, började hon med att säga följt av:

– Jag vill poängtera att det är okej att inte veta vad man vill göra med resten av sitt liv. Att hitta sin riktning och passion är en resa som tar tid. Bli inte heller frustrerade över era misstag och motgångar, sådant händer oss alla.

Lärdom från det egna livet

Därtill valde Selena att delade med sig av lärdomar från det egna livet – och avslöja vad hon önskar att hon hade kunnat säga till sitt yngre jag:

– När folk frågar mig om det är någonting jag skulle vilja säga till mitt yngre jag säger jag alltid: ‘Gör det bara’.

Selena poängterar även vikten av att inte stressa upp sig i onödan, och avslutar med att refererar till ett citat signerat Oprah Winfrey:

– Du blir inte vad du vill, du blir vad du tror. Så, om du inte tror på dig själv – kan du inte heller förvänta dig att andra ska tro på dina förmågor.

Här kan du se videon med Selena i sin helhet:

Foto: TT 

LÄS MER: 

Spana in Selena Gomez nyköpta lyxvilla här

Streamingtips? Här är Selena Gomez favoriter just nu

Selena Gomez nya frisyr – inspirerad av Rachel från Vänner