Seinabo Sey om nya kärleken: ”Det är ett mirakel”

17 sep, 2021 
AvJessica Rådne
seinabo sey
”Fantastiskt” och ”Sjukt” är ord Seinabo Sey använder för att beskriva att hon nu lever i en parrelation. Stjärnan berättar varför det tidigare varit svårt för henne.
Annons

– Det är ett mirakel, för mig, och kanske också för honom lite, men mest för mig, säger Seinabo Sey när hon gästar Skavlan och samtalet leder in på hur det känns för henne att ha träffat kärleken.

– Det har jag, löd svaret kort och gott på en följares fråga då.

Seinabo Sey berättar vidare i Skavlan om vad som tidigare varit ett hinder i hennes försök till kärleksrelationer.

Ytlig bransch påverkar kärlekslivet

– Jag har tidigare i relationer varit ganska fragmentarisk. Jag kanske spelat rollen lite som den killen vill att jag ska vara, försökt luska ut ”vad gillar den här personen?”. Medan jag nu känner mer att han tycker om mig som jag är, säger hon.

Seinabo slog igenom för åtta år sedan med singeln Younger. År 2014 blev hon årets nykomling på Grammisgalan och år 2015 vann hon årets artist på P3 Guld. Därefter har flertalet utmärkelser följt. Seinabo tror att hennes karriärsval har påverkat hur hon har hanterat kärlek.

Annons

– Det låter banalt men när man håller på med all den här ytan som underhållning är så är det ganska svårt att nå den punkten i mer folk, säger hon till Fredrik Skavlan.

Känner sig omtyckt för den hon är

Vem den nuvarande pojkvännen är har Seinabo ännu inte gått ut med. I Skavlan berättar hon att han tycker om henne för den hon är, och att det är en stor källa till glädje.

– Det är fett kul. Han gillar alla mina konstiga kläder och alltihopa. Alla stilar jag har tycker han är najs.

Skavlan sänds fredagar kl 21.00 på SVT1 och finns även att streama på SVT Play. Seinabo Seys senaste EP Sweet Life finns på Spotify.

Foto: Pillan Thelaus /Monkberry

TV: Veckans snackisar du inte vill missa
TV: Veckans snackisar du inte vill missa
Annons
Innehåller annonslänkar