Seinabo Sey aktuell på nytt filmsoundtrack – hör låten här

16 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Seinabo Sey är aktuell igen. Låten Easy är med i den nya filmen Dröm Vidare.
Annons

Dröm Vidare, som har premiär den 17 mars, handlar om Mirja måste finna sin plats i världen efter ett avtjänat fängelsestraff. När hon lyckas få ett jobb som hotellstäderska börjar hon leva ett dubbelliv. Hon slits mellan sin sjuka mamma och sina gamla vänner, som varit som hennes riktiga familj. Dröm Vidare har beskrivits som ”en efterlängtad käftsmäll om vänskap, lojalitet, identitet och klass” och är på samma gång verklighetsnära och drömsk.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

drom-vidare

– Det som är så jävla fint med Dröm vidare är att det är en väldigt universell och klassisk berättelse samtidigt som den är väldigt specifik. Den handlar om vänskap, lojalitet, svek och kampen om att göra rätt för sig, vad det nu är. I allt det dramatiska finns också skrattet ofta väldigt nära. Vi har också använt oss av referenser och situationer som jag tror många kommer att känna igen sig i. Filmen ifrågasätter hela tiden blicken på huvudkaraktären. Vad hon själv, vi som publik och människor runt om henne förväntar sig av henne, berättar filmens regissör Rojda Sekersöz.

Annons

I rollerna märks, bland andra, Evin Ahmad, Gizem Erdogan, Malin Persson, Segen Tesfai, Anna Bjelkerud, Outi Mäenpää, Ella Åhman och Michael Lindgren.

Hör Seinabo Seys låt i klippet nedan.

Foto Dröm Vidare, Stella Pictures

Annons
Innehåller annonslänkar