Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Se trailern till specialsäsongen av Vår tid är nu

04 sep, 2020 
AvNina Nyström
Nina och Calle
I jul får vi möta familjen Löwander en allra sista gång – och nu har trailern till de fyra avsnitten av specialsäsongen av Vår tid är nu kommit. Det här har vi att vänta oss – peppen är total!
Annons
Trailer för Vår tid är nu – 1951Brand logo
Trailer för Vår tid är nu – 1951
Nina och Helga
Nina och Helga på väg ut till sommarrestaurangen.

I julspecialen får vi följa med till en tidigare okänd del av familjen Löwanders liv, nämligen sommaren 1951, då de tillsammans med Djurgårdskällarens personal driver en sommarrestaurang i Stockholms skärgård. Men framför allt ska vi äntligen få svar på det alla undrat över – hur gick det egentligen till när Calle och Nina blev ett par?

Hur blev Calle och Nina ett par? Nu får vi veta

Alla trogna Vår tid är nu-fans minns att man blev glatt överraskad när säsong två började och Calle och Nina äntligen fått varandra. Men man kände sig också lite snuvad på konfekten? Men lagom till jul kommer alltså godisskålen fram och vi får veta alla detaljerna.

Annons

När specialsäsongen börjar är Nina nyligen utskriven från sjukhuset efter självmordsförsöket. Hon är fortfarande gift med Erik och Calle har återvänt till sitt liv med hustrun Sonja och sonen Björn. Men paret har svårt att hålla tankarna borta från varandra, och i trailern får vi se de lystna blickarna redan på båten på väg ut mot skärgårdsrestaurangen.

Mer kärlek mellan Helga och Backe

Mycket kommer också att handla om mor- och dotterrelationen mellan Nina och Helga Löwander.

– När specialsäsongen börjar har det gått ett halvår sedan Nina försökte ta livet av sig, och var nära att lyckas. Helga kallar det för ”olyckan”, men hon vet innerst inne vad som hände. Och sin egen roll i det hela. Hon vill nu bara ta hand om Nina och hjälpa henne bli frisk. Efterhand som Nina återfår krafterna, och mer och mer blir sitt gamla jag, uppstår nya konflikter, har manusförfattare Ulf Kvensler tidigare avslöjat.

Gustaf saknas

Tittarna får även möta en helt ny rollkaraktär – Hilding Rundström, spelad av Mattias Fransson. Saknas gör däremot äldsta brodern Gustaf. Exakt hur man förklarar Gustafs frånvaro är ännu oklart.

Foto: SVT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons