Se trailern till nya The Hills – med Mischa Barton

Nya The Hills – trailer

Skriv in den 24 juni i kalendern! Då är det äntligen premiär för The Hills: New Beginnings.
03 april, 2019

The Hills var den enda realityserien som gällde för oss som var tonåringar under tidigt 2000-tal. Programmet var en spinoff på populära Laguna Beach och kretsade kring ett gäng unga tjejer i Hollywood och deras vardag.

Serien blev omedelbart en succé på tv-kanalen MTV och rullade i hela sex säsonger mellan 2006-2010. Men det var inte det sista vi skulle få se av tjejernas kärlek, dramatik och svek.

I höstas kom nämligen beskedet att The Hills gör comeback med flera av originalmedlemmarna. Bland de medverkande syns bland andra Heidi och Spencer Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Frankie Delgado, Justin ”Bobby” Brescia och Lauren Conrads ex-pojkvän Jason Wahler. Conrad själv kommer dock inte att medverka i serien.

I stället utökas kompisgänget med ett helt ”nytt” ansikte” – skådespelerskan Mischa Barton. Barton slog igenom i The O.C, en tv-serie som skaparna av Laguna Beach och The Hills faktiskt hämtade en hel del inspiration från. Hon umgicks också i samma kretsar som The Hills-gänget när det begav sig, så att hon blivit castad har sin rimliga förklaring.

The Hills: New Beginnings har premiär på MTV den 24 juni och nu har den allra första trailern för realityserien släppts. I klippet ser vi bland annat hur Audrina Patridge och Justin ”Bobby” Brescia återförenas över ett glas vin och vi får också en glimt av en skrattande Barton, arm i arm med Patridge.

Nu trycker vi på play va? Kolla in trailern här nedan!

Se trailern till The Hills: New Beginnings:

Läs mer:

Beyoncé släpper dokumentär på Netflix – och trailern är redan här

Kendall Jenners egna ord efter Fyre Festival-skandalen

En fortsättning på Sex and the City-serien är på gång

The Hills gör comeback – och Mischa Barton är med!