Se trailern till Disneys "Nötknäpparen" här

Här är trailern till Nötknäpparen och de fyra världarna (The nutcrcker and the four realms), premiär i november.

Disneys kommande film "Nötknäpparen och de fyra världarna" verkar som en ljuv blandning av "Narnia" och "Alice i Underlandet" – och vi kan knappt bärga oss. Här är trailern!
09 augusti, 2018

Den svenske regissören Lasse Hallström har gett oss klassiker som Chocolat, Gilbert Grape och även nyare favoriter som Dear John. Nu ger han oss en kreativ Disney-version av 1800-talsberättelsen Nötknäpparen – med Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren och Morgan Freeman i rollerna.

Nötknäpparen och de fyra världarna (The Nutcracker and the four realms) har premiär i november.

Keira Knightley spelar The Sugar Plum Fairy och Mackenzie Foy spelar huvudpersonen Clara. Foto: Disney

Nötknäpparen och de fyra världarna har premiär i november 2018 och mycket talar för att den kommer att påminna en del om Narnia, Alice i Underlandet och Maleficent; klara färger, kreativ kostymering, sagolika landskap och en hel armé av möss.

Filmen handlar om Clara (Mackenzie Foy) som önskar sig en nyckel som kan låsa upp en ask med en ovärderlig gåva från hennes döda mamma. När hon hittar nyckeln försvinner den dock in i en parallell värld, och det är här det actionspäckade äventyret börjar. Tillsammans med soldaten Philip (Jayden Fowora-Knight) beger hon sig till tyrannen Mother Gingers (Helen Mirren) värld för att få tag på den eftertraktade nyckeln.

Trailer: Nötknäpparen och de fyra världarna

Läs mer:

Tre Disney-klassiker blir otecknade – här är den senaste i raden

Se trailern till nya Disney-filmen om Nalle Puh

Lekfullt mode – kliv in i en färgstark drömvärld på Disneyland Paris