Se trailern till årets julfilm på Netflix – The Christmas Chronicles

Den 22 november kan du se The Christmas Chronicles på Netflix – så börja julpeppa redan nu!
13 november, 2018

Streamingtjänsten Netflix satsar numera stort på egna produktioner och sedan förra året släpper man också filmer med tema jul. Nu är årets julfilm här.

The Christmas Chronicles följer en storyline med klassiskt jultema som vi nog alla känner igen. Här möter vi syskonen Kate och Teddy, som ställer till det ordentligt för tomten när de planerar att kidnappa honom på julaftonskvällen. Nu måste barnen samarbeta med tomten för att få ut alla klappar i tid.

Otippat nog är det den gamle 80-talshunken Kurt Russell som axlat rollen som jultomte – och han verkar ha tagit uppdraget på största allvar. I en intervju med Entertainment Weekly berättar Darby Camp, som spelar Kate, att Russell sparade ut sitt skägg inför inspelningen. Så mycket som 80 procent av tomteskägget vi ser i filmen är faktiskt hans eget!

Kort sagt verkar The Christmas Chronicles vara en perfekt rulle att mysa i soffan med, men kanske kommer den att sticka ut lite extra i strömmen av julfilmer som vi snart bombarderas med. Producerar gör nämligen Chris Columbus, som bland annat står bakom produktioner som Harry Potter och de vises sten och Ensam Hemma.

Redan den 22 november kan du streama filmen på Netflix!

Se trailern till Netflix julfilm The Christmas Chronicles:

Läs mer:

Se trailern till årets julkalender: ”Storm på lugna gatan”

Grattis julälskare! Nu kommer en ny kanal som bara visar julfilmer

Apotekarnes julmust 2018 – så smakar den