Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Se Taylor Swifts selfie med kungabarnen

24 jun, 2024 
taylor swift prins william prins george prinsessan charlotte
I helgen kom Taylor Swifts Eras Tour till London, och det blev ett stjärnspäckat evenemang. Efter fredagens konsert lade Taylor upp en selfie med inga mindre än prins William, prins George och prinsessan Charlotte.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nya killtrenden: Sexiga gnagareBrand logo
Nya killtrenden: Sexiga gnagare

Taylor Swifts storslagna Eras Tour har tagit världen med storm och i helgen var det Londons tur att få uppleva spektaklet. Taylor intog Wembley Stadium för tre konserter, och den första kvällen inföll på ingen mindre än prins Williams födelsedag. Detta firade han såklart med att shake it off tillsammans med barnen prins George och prinsessan Charlotte.

På videoklipp från kvällen ses William dansa loss, och efter konserten delade Taylor Swift en selfie tillsammans med prinsarna och prinsessan – och pojkvännen Travis Kelce! Detta är faktiskt den första bilden som Taylor lägger upp tillsammans med Travis.

Annons

Även prinsparets officiella konto @princeandprincessofwales delade en bild på barnen och prins William tillsammans med Taylor. Undrar vem som var mest starstruck?

Travis Kelce på scen på Eras Tour

Det var inte den enda överraskningen som Eras Tour i London bjöd på, på den tredje konserten på söndagen tog Taylor nämligen med sig pojkvännen Travis Kelce upp på scen!

Annons

Det var under I Can Do It With a Broken Heart som Kelce intog scenen tillsammans med dansarna, i full mundering med frack och topphatt. I Can Do It With a Broken Heart handlar om att Taylor levererar på scen trots ett brustet hjärta, och i numret gör dansarna Taylor redo för att uppträda. Travis kunde ses dansa och bära Taylor över scenen, till besökarnas stora nöje.

Taylor Swift återvänder till Wembley Stadium i augusti för ytterligare fem konserter.

Annons