Se nya videon med Ariana Grande, Miley Cyrus och Lana Del Rey

13 sep, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Don't Call Me Angel är det officiella soundtracket till filmen Charlie's Angels – här kan du se den nya musikvideon!
Annons

De tre detektivtjejerna Jill, Sabrina och Kelly dök för första gången upp 1976 och har sedan dess synts i otaliga tv-serier och filmer. Nu är det dags igen.

Den 15 november har Charlie’s Angels premiär, en nyinspelad actionkomedi med Kristen Stewart, Naomi Scott och Ella Balinska i huvudrollerna. I filmen, som regisserats av Elizabeth Banks, riskerar farlig vapenteknologi att ödelägga mänskligheten – om inte tjejerna lyckas stoppa hotet.

Under sommaren publicerade Naomi Scott trailern till Charlie’s Angels på sitt Instagramkonto, ett klipp som i skrivande stund fått över två miljoner likes.

Soundtracket Don’t Call Me Angel ute nu

Under fredagen släpptes filmens officiella soundtrack och det har skapat en hel del surr online. På låten Don’t Call Me Angel medverkar nämligen Ariana Grande, Miley Cyrus och Lana Del Rey och de har även spelat in en musikvideo tillsammans:

”Nu är låten ute”, skriver Grande på sitt Instagramkonto och visar samtidigt upp en skimrande vit outfit från videon, prydd med änglavingar.

Annons

Spana in videon till soundtracket här nedan!

Don’t Call Me Angel – musikvideo:

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Innehåller annonslänkar