Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Se nya trailern till Beyoncés visuella album Black Is King

21 jul, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Snart har Black Is King premiär, Beyoncés nya visuella album som inspirerats av Lejonkungen. Nu har den officiella trailern släppts!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncés 5 mest inspirerade citatBrand logo
Beyoncés 5 mest inspirerade citat

I juni avslöjade världsartisten Beyoncé att hon har ett nytt album på gång. Projektet Black Is King har varit under produktion i ett år och är en musikfilm som både skrivits och regisserats av sångerskan själv.

Filmen baseras på musiken från plattan The Lion King: The Gift, ett alternativt soundtrack till Lejonkungen-filmen från 2019 där Beyoncé medverkade som Nala. Black Is King, som alltså inspirerats av den klassiska Disney-filmen, ska vara en hyllning till svart motståndskraft och kultur: 

”Filmen återger lärdomarna från biosuccén från 2019, för dagens unga kungar och drottningar som söker efter sin egen krona”, uppger Disney i ett pressmeddelande.

En bild på sångerskan Beyoncé.
Black Is King är Beyoncés nya visuella album.

Då släpps Beyoncés Black Is King 

Det visuella albumet gästas av en rad kända profiler, bland andra maken Jay-Z, Kelly Rowland, Pharrell Williams, Tina Knowles-Lawson, Lupita Nyong’o och Naomi Campbell:

Annons

”Svarta familjer genom tiderna hyllas i en saga om en ung kung resa genom förräderi, kärlek och identitet. Hans förfäder hjälper till att leda honom mot hans öde, och med sin fars lärdomar samt vägledning från sin barndomsförälskelse kommer han att hitta kraften som krävs för att återta sitt hem och sin tron”, tillägger Disney vidare.

Black Is King har världspremiär på streamingtjänsten Disney+ den 31 juli och nu har den officiella trailern äntligen släppts på Youtube. Kolla in den här!

Black Is King – trailer:

Foto: TT

LÄS MER: 

Beyoncés nya visuella album är en modern Lejonkungen

Beyoncé på röda mattan – 11 inspirerande looks 

Hollywoodstjärnor då och nu – så såg de ut som tonåringar 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons