Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Se trailern till filmen om Astrid Lindgren "Unga Astrid"

11 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
Den 14 september 2018 är det premiär för filmen om Astrid Lindgren – "Unga Astrid". Nu har den nya, officiella, trailern släppts. Och ja, det är GARANTERAD gråtvarning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

”När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om en ung Astrid”, skriver SF om höstens absolut mest efterlängtade och hajpade film, Unga Astrid.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Bild från filmen unga Astrid
Bil från filmen ”Unga Astrid”.

Man fortsätter:

”Trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig Astrid Lindgren för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.”

Annons

Den 14 september är det äntligen dags för premiär av Unga Astrid. Men redan nu har man släppt en ny trailer till filmen.

Se trailern till filmen om Astrid Lindgren, ”Unga Astrid”

Alba August spelar huvudrollen i filmen och när ELLE intervjuade henne i våras bad vi henne lista sina Astrid-favoriter. De lyder som följer:

Alba august unga astrid lindgren
Alba August spelar rollen som Astrid Lindgren i filmen ”Unga Astrid”.

Madicken. ”Jag och min syrra lekte Madicken och Lisabet hela tiden när vi var små, vi trodde verkligen att vi var dem.”

Annons

Ronja Rövardotter. ”Det är något med att alla Astrid Lindgrens berättelser har sådana kontraster, både humor och sorg. Jag tilltalas verkligen av det verkliga i att människor varken är onda eller goda, det är ju precis så det är.”

Allra käraste syster. ”Jag och min syster höll alltid på med olika uppträdanden. När mamma spelade in den amerikanska filmen Mary, mother of Jesus med Christian Bale i Budapest så var vi där och hälsade på. Då satte vi upp Allra käraste syster på ett hotellrum och bjöd in hela filmteamet, klippte och klistrade ihop biljetter och allt sådant.”

Mer om filmen ”Unga Astrid”

Alba August om rollen i filmen om Astrid Lindgren: ”Historien om henne måste ut, den måste berättas”

Astrid Lindgren-filmen ”Unga Astrid” hyllas efter premiärvisning

Annons