Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Se när Jimmy Fallon fixar till Donald Trumps hår

09 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
"Nästa gång vi ses kan du vara USA:s president", säger Jimmy Fallon till Trump. Vad skulle du göra i den situationen? Det här gjorde Fallon.
Annons

Det finns få saker som har gett den amerikanska befolkningen så mycket huvudbry det senaste året som presidentkandidaten Donald Trumps frisyr. Vissa menar att han använder tupé, andra menar att han har gjort en hårtransplantation – och så finns det dem som menar att han helt enkelt kör en annorlunda combover.

När han gästade The Tonight Show med Jimmy Fallon kom vi ett steg närmare svaret. Fallon vänder sig nämligen till Trump med ett önskemål under programmet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Donald, jag måste fråga dig en sak. Nästa gång vi ses kan du vara USA:s president, så jag undrar om vi kan göra något som inte är så president-aktigt. Något som vi bara kan gör nu när vi båda är civilpersoner.

– Jag gillar inte hur det här låter, svarar Trump.

– … Får jag rufsa till ditt hår?

Och ja, se själva hur det gick:

Annons