Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Se när Jimmy Fallon fixar till Donald Trumps hår

09 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
"Nästa gång vi ses kan du vara USA:s president", säger Jimmy Fallon till Trump. Vad skulle du göra i den situationen? Det här gjorde Fallon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det finns få saker som har gett den amerikanska befolkningen så mycket huvudbry det senaste året som presidentkandidaten Donald Trumps frisyr. Vissa menar att han använder tupé, andra menar att han har gjort en hårtransplantation – och så finns det dem som menar att han helt enkelt kör en annorlunda combover.

När han gästade The Tonight Show med Jimmy Fallon kom vi ett steg närmare svaret. Fallon vänder sig nämligen till Trump med ett önskemål under programmet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Donald, jag måste fråga dig en sak. Nästa gång vi ses kan du vara USA:s president, så jag undrar om vi kan göra något som inte är så president-aktigt. Något som vi bara kan gör nu när vi båda är civilpersoner.

– Jag gillar inte hur det här låter, svarar Trump.

– … Får jag rufsa till ditt hår?

LÄS OCKSÅ: Här gör Zara Larsson återigen succé hos Jimmy Fallon

Och ja, se själva hur det gick:

Annons