Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Se Meghan Markle göra musikvideodebut för 21 år sen

02 sep, 2020 
Meghan Markle
Långt före både brittiska kungahuset och Suits syntes Meghan Markle i en musikvideo – ett klipp som nu har fått nytt liv. Se videon här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bästa musikvideorna genom tidernaBrand logo
Bästa musikvideorna genom tiderna

De flesta av oss förknippar Meghan Markle med det brittiska kungahuset och rollen som Rachel Zane i succéserien Suits. Men hade du koll på att hertiginnan av Sussex gjorde ett av sina första breaks i en musikvideo från 21 (ja, du läste rätt!) år sen?

1999, när Markle till vardags studerade vid Northwestern University, syntes hon i musikvideon till den amerikanska popsångerskan Tori Amos hitlåt 1000 Oceans. Klippet har nyligen fått nytt liv i samband med den nya boken Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, som gräver djupare i parets beslut att lämna kungahuset. I boken framgår det även att Markle tjänade 600 dollar på sitt cameoframträdande, vilket motsvarar drygt 5600 kr.

Se Meghan Markle i musikvideon till Tori Amos låt 1000 Oceans:

Meghan Markle i Tori Amos musikvideo 1000 Oceans

Om du kikar noga kring 00:36 och 00:57 ser du Markle till vänster som en av många förbipasserande som iakktar Amos, som uppträder i en glasbox. Det är ingen jättelik cameo, men det gav tydligen Markle mersmak då hon gick på audition för en Shakira-musikvideo bara veckor senare. Däremot fick hon inte den rollen – kanske något som castingen ångrar idag?

Källa: Popsugar.

LÄS MER:

Meghan Markle i känslosamt tal om Black Lives Matter

Disney gav Meghan Markle första uppdraget utanför kungahuset

Inspireras av Meghan Markle – 15 stilsäkra modelooks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons