Se Lana del Rey skjuta ner en paparazzi-helikopter

19 aug, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Sedan dagen Lizzy Grant blev Lana del Rey med hela världen och laddade upp superhiten Video games har hon varit i rampljuset. Det gick så långt att hon inte visste om hon skulle släppa några fler album. Men nu är hon tillbaka med sin första officiella singel från nya skivan. 

Den nya singeln har omtalats som en ”personlig hämnd”. Efter att hon släppte albumet Born to Die 2012 blev hon snabbt känd och uppmärksammad i media, något som kvävde kreativiteten.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hon har flera gånger pratat offentligt om hur berömmelsen och den intensiva bevakningen påverkade henne negativt, och i den nya videon blir hon förföljd av en paparazzi i en helikopter. Hon tröttnar till slut så mycket på det att hon helt enkelt skjuter ner helikoptern.

Nya albumet Honeymoon släpps senare i år och titelspåret med samma namn kom i somras. Se hela videon här.

Första skivan Born to Die sålde platina x 2 i Sverige och uppföljaren Ultraviolence låg som högst sexa på svenska albumlistan.

Annons
Innehåller annonslänkar