Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Se Lana del Rey skjuta ner en paparazzi-helikopter

19 aug, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan dagen Lizzy Grant blev Lana del Rey med hela världen och laddade upp superhiten Video games har hon varit i rampljuset. Det gick så långt att hon inte visste om hon skulle släppa några fler album. Men nu är hon tillbaka med sin första officiella singel från nya skivan. 

Den nya singeln har omtalats som en ”personlig hämnd”. Efter att hon släppte albumet Born to Die 2012 blev hon snabbt känd och uppmärksammad i media, något som kvävde kreativiteten.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hon har flera gånger pratat offentligt om hur berömmelsen och den intensiva bevakningen påverkade henne negativt, och i den nya videon blir hon förföljd av en paparazzi i en helikopter. Hon tröttnar till slut så mycket på det att hon helt enkelt skjuter ner helikoptern.

Nya albumet Honeymoon släpps senare i år och titelspåret med samma namn kom i somras. Se hela videon här.

Första skivan Born to Die sålde platina x 2 i Sverige och uppföljaren Ultraviolence låg som högst sexa på svenska albumlistan.

Annons