Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Lady Gaga levererade precis årets uppträdande under Super bowl

06 feb, 2017 
AvLisa Segerson
I natt var det dags för finalen för de amerikanska NFL-lagen; Super Bowl. I år stod Lady Gaga för den omtalade halvtidsunderhållningen. Och den var minst sagt mindblowing.
Annons

Lady Gaga var huvudakten under 2017 års Super Bowls halvtidsuppträdande. Hon levererade ett 13 minuter långt uppträdanden som skrevs rakt in i Super Bowls historiebok.

lady-gaga-hero

Lady Gaga höll inte tillbaka. Framträdandet började med att artisten sjöng ”Good bless America” uppe på arenans tak. Sedan svingade hon sig ner, om detta med hjälp av superkrafter eller två selar är fortfarande oklart, för att leverera ett Gaga-medley of all time. Några av låtarna hon sjöng var ”Poker Face,” ”Born This Way, ”Telephone” och ”Just Dance”.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

lady-gaga-hero2

Lady Gaga dedikerade även en lugn version av ”Million Reasons” till sina föräldrar. Hur fint? Och vänta bara tills ni ser Bad Romance-finalen, den är something, om vi säger så.

Foto: IBL

Annons