Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Se Hilary Duffs vackra bilder från sin förlossning i hemmet

15 jul, 2021 
AvJessica Rådne
hilary duff
Före detta Disney-stjärnan Hilary Duff födde sitt och maken Matthews andra barn i hemmet. Nu visar hon upp rörande bilder från förlossningen.
Annons
9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositivaBrand logo
9 Hollywoodstjärnor som är genuint kroppspositiva

I mars blev Hilary Duff, 33, mamma för tredje gången. Hilary har sedan tidigare sonen Luca, 9, med exmaken Mike Comrie, och dottern Banks, 3, med nuvarande maken Matthew Koma.

Den tredje förlossningen skedde i makens och mammas närvaro – i Hilary och makens hem. Nu får vi se bilder från den känslosamma dagen.

Tackar sin doula för stödet

I inlägget som Hilary postat på Instagram visar hon upp en rad bilder från sin hemmaförlossning. Hon tackar sitt skyddsnät bestående av maken Matthew, mamman Susan och doulan Molly som alla närvarade vid dotterns nedkomst.

”Min make är det lugnaste ankaret i rummet när jag känner för att klättra på väggarna, och min lilla Molly är en extraordinär doula som satt med mig när jag behövde vara stilla och tyst”, skriver Hilary.

Annons

Hilary beskriver hur mamman skötte praktiska saker som att fixa snacks, och att hon tack vare dem alla upplevde ”den perfekta mängden rum, motvikt, humor, stillhet” under sin förlossning.

Använde sig av en pilatesboll

Bilderna i inlägget visar Hilary i olika skeden av förlossningen. Hur hon sitter på golvet och klamrar tag i sin sänggavel samtidigt som doulan sitter bakom och trycker på hennes svank med båda händerna. Hur maken Matthew håller om henne bakifrån samtidigt som hon kramar sin mage och har tårar som rinner ned för kinderna.

En bild visar en upplyftande mood-board som står lutad på kanten av ett badkar. På tavlan finns lappar med citat och namnen på Hilarys två äldre barn. Av bilderna framgår även att Hilary använde sig av en pilatesboll i värkarbetet.

Hilary Duffs ord till andra mammor

I inlägget passar Hilary på att skicka med ett peppigt budskap till andra mammor, hon skriver:

”Det här är ett svårt jobb… varenda sätt som en kvinna sätter ett barn på jorden är det. Från att bli gravid, till kejsarsnitt, sjukhus eller hemmafödslar, amningsresan (just denna är svår för mig varje gång) och att ansvarsfullt uppfostra de här småttingarna till att bli hyggliga, självsäkra, vänliga medborgare i världen. Det tar all vår tid. Ett tröttsamt, magiskt, mirakulöst äventyr… Så skål alla mäktiga mödrar. Ni flyttar på berg varje dag”.

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons