Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Se första trailern till Fifty Shades Freed – premiär i februari

11 sep, 2017 
AvSofia Börjesson
I tredje och sista delen av Fifty Shades-serien tätnar intrigerna om möjligt ännu mer, och att Anastasias förre chef Jack Hyde dyker upp bådar inte gott för det nygifta paret.
Annons

I den första teaser-trailern till Fifty Shades Freed får vi se glimtar från det efterlängtade bröllopet, men vi får även hintar om att ytterligare hemligheter kommer upp till ytan när det kommer till mysteriet Christian Grey.

En återkommande fras på såväl filmaffischer som i trailern är ”Mrs. Grey will see you now”, och vi får även återstifta bekantskap med Anastasias hämndlystne före detta chef, Jack Hyde.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Fifty Shades Freed är den sista delen i författaren E.L. James erotiska triologi och förväntas ha biopremiär i februari.

Se trailern här

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons