Se första avsnittet av Justin Bieber: Seasons här

Hailey och Justin Bieber

Justin Bieber är tillbaka i rampljuset och dubbelt aktuell med nya singeln Get me och dokumentären Justin Bieber: Seasons. Inom kort släpps även albumet Changes.
28 januari, 2020

Efter pausen 2017 har Justin Bieber de senaste åren fokuserat på att släppa musik tillsammans med andra artister, som Ed Sheeran, Ariana Grande och DJ Khalid, samt lanserat egna klädmärket Drew House.

Men på juldagen förra året kom ett välkommet besked från stjärnan – att han släpper nya albumet Changes, ger sig ut på turné och att han dessutom lanserar den egna dokumentärserien Justin Bieber: Seasons på Youtube.

Första avsnittet av dokumentären Seasons ute

Och nu finns det första avsnittet att se på Youtube. I det får tittarna bland annat följa med till Justin Biebers hemstad Stratford i Ontario, Kanada, där han återvänder till det flerfamiljshus han bodde i när han växte upp. Dessutom berättar stjärnan, och personer nära honom, öppet om den tunga vägen tillbaka till musiken efter att ha ställt in världsturnén Purpose i juli 2017.

– Jag tror att det är utmanande för alla att vara människa. Jag tror att vi alla kämpar till viss del. Vi lider alla av olika slags smärtor, ångest och oro, säger Bieber i dokumentären.

Trivs med att vara gift

Vi får också se och höra mycket av Justins nyblivna fru, Hailey Bieber, och hennes syn på maken och dennes comeback. Att hon har varit en stor del i stjärnans väg tillbaka är tydligt, och enligt Bieber mår han också bättre än någonsin.

– Mitt liv förändras mycket just nu. Jag har gift mig och gått tillbaka till studion. Jag är glad över det jag gör och att jag är på ett bra ställe, ett bättre ställe mentalt. Jag som är bäst i studion och på scen än vad jag är någon annanstans, säger han.

Här kan du se det åtta minuter långa avsnittet, Leaving the Spotlight:

Då släpps Justin Biebers nya album Changes

I dokumentären får vi också se hur det gick till när nya albumet Changes spelades in, ett album som ska vara mycket personligt och bland annat handla om sammanbrottet, om kärleken till frun Hailey och vägen tillbaka. I samband med releasen av nya singeln avslöjade Bieber dessutom när nya albumet kommer att släppas och det är inte vilket datum som helst utan den 14 februari – på Alla Hjärtans Dag.

I dagarna släppte han dessutom nya singeln från albumet, Get me, som är ett samarbete med artisten Kehlani. Det blir den andra singeln från albumet – låten Yummy släpptes den 3 januari.

Här kan du se videon till den nya låten:

Foto: TT

Läs mer:

Selena Gomez öppnar upp om ångesten och relationen med Justin Bieber

Så kärlekshyllar Justin Bieber Hailey på nya singeln Yummy

Justin Bieber släpper dokumentär på Youtube – se trailern här