Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Se bilderna från Gigi Hadid och Zayn Maliks 1-årskalas för dottern

21 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Gigi Hadid.
För ett år sedan blev supermodellen Gigi Hadid mamma till en liten dotter som fick namnet Khai.
Nu har den första födelsedagen firats!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se när Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
TV: Se när Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

I september förra året berättade Gigi Hadid och hennes pojkvän Zayn Malik att de blivit föräldrar.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi Hadid på Instagram då.

Den nyblivna pappan lade också han upp ett inlägg om den glada nyheten.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev Zayn Malik.

Annons

Därför visar Gigi Hadid inte upp Khai på Instagram

Paret höll länge namnet på deras dotter hemligt, men i januari i år ändrade Gigi Hadid sin bio på Instagram till ”Khais mamma”, och så var den hemligheten ute i världen. Föräldrarna har dock valt att inte visa upp sitt barns ansikte förrän hon är gammal nog att bestämma själv om hon vill synas eller inte.

– Jag har vänner som är offentliga och det är så de har gjort, och jag kan se att deras barn blommar ut på ett annat sätt, säger Gigi Hadid i en intervju med Vouge och syftar på sina kompisar Blake Lively och Ryan Reynolds.

Och det håller de fast vid, och har även bett vänner, fans och pressen att inte visa upp ansiktet på dottern.

Bilderna från födelsedagen

Nu har föräldrarna haft ett födelsedagskalas för 1-åring, och en av de som var med på firandet var Gigis syster Bella Hadid som också lade upp ett gäng bilder från den stora dagen.

”Grattis på födelsedagen till den bästa presenten som vår familj någonsin har blivit välsignad med. Jag visste inte att mitt hjärta kunde bli så här stort! Du får mig att le när jag är ledsen och du får mig att gråta av lycka enbart för att du lever. Jag kan knappt vänta på att se dig växa upp och bli det mest perfekta exemplaret av alla”, skriver hon och tackar sin syster och svåger för sin nya bästa vän.

Gigis föräldrar, Yolanda och Mohamed Hadid, har också de delat med sig av bilder från födelsedagskalaset, och där kan man se alla fina presenter och ballonger som Khai fått.

”Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket kärlek och glädje du har fört med dig på bara ett år. Jag var tvungen att växa ut ett nytt hjärta bara för att kunna ta till mig allt”, skriver den stolta mormodern.

Foto: TT

TV: Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paretBrand logo
TV: Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons