Se bilderna där Julia Fox och Kim Kardashian klätt sig likadant

28 jan, 2022 
AvErika Svensson
kim-kardashian-julia-fox-samma-kläder-2022
Julia Fox som numera dejtar Kanye West gör ingen hemlighet av sin kärlek för artistens ex Kim Kardashian – och hennes garderob.
Här är tre tillfällen där Julia Fox klätt sig likadant som Kim Kardashian.
Annons

Skådespelaren Julia Fox, 31, och världsstjärnan Kanye West har umgåtts tätt sedan det att de möttes på nyår. Det är ingen hemlighet att Kanye ”Ye” West, 44, hade en önskan om att återförenas med Kim Kardashian, 41, efter deras separation. Han har flera gånger bönat och bett offentligt för att hon ska ta honom tillbaka, men hon har gjort klart att hon inte är intresserad.

TV: Se bilderna där Julia och Kim klätt sig likadant
TV: Se bilderna där Julia och Kim klätt sig likadant

Men bra är då att han nu verkar ha träffat kärleken på nytt i Julia Fox, som också verkar vara ett fan av både Kim Kardashian och hennes stil – eftersom att hon dykt upp i likadana plagg som Kim fler gånger än en.

Annons

Julia Fox om familjen Kardashian

Julia Fox har tidigare pratat öppet om sin kärlek till Kardashian-familjen.

– Jag har sett ”Familjen Kardashian” sedan det började sändas 2007, när det var skämmigt att erkänna att man kollade på det. Jag ville att de skulle vara min familj, sa hon i podcasten Forbidden fruits i december – bara veckor innan hon började dejta Ye.

Och något Julia Fox tycks gilla lite extra med just Kim Kardashian är hennes garderob. Julia har setts posera i Kims klädmärke Skims på sociala medier, och hon har även haft på sig likadana kläder som reality-stjärnan vid flera tillfällen.

Julia Fox går i Kim Kardashians fotspår

På GQ Men of the year awards 2019 dök hon upp i en likadan Alexander Wang-jumpsuit i spets som Kim hade burit elva månader tidigare. Och i höstas bar Julia en likadan Jean Paul Gaultier-klänning som Kim bar på People's choice awards redan 2018.

Förlåt för den blurriga bilden! Men här ser vi Kim Kardashian i januari 2019 iklädd denna dress i spets...GEVA, CLTN, VICE20
Annons
...och i december samma år dök Julia Fox upp i en likadan spetskreation från Alexander Wang på galapremiär.Broadimage/Shutterstock
Här visade Kim Kardashian upp sig i sin Paul Gaultier-klänning 2018.
Och i höstas visaade Julia Fox upp sig i exakt samma skrud från Paul Gaultier.
2016 bar Kim Kardashian dessa gyllene stövlar med klack.Broadimage/REX
Annons
Och nu under modeveckan i Paris trippade Julia Fox runt i ett par likadana silverklackar tillsammans med Kanye.Perusseau - Da Silva / Bestimage

Kanye köpte en helt ny garderob till Julia Fox

Sedan hon började dejta Ye har inte Julia Fox hymlat med att hon låtit honom influera hennes stil. På deras andra dejt fyllde rapparen ett helt hotellrum med designerkläder han hade valt ut till Julia, och när ”Juliye”, som de kallar sig, gjorde röda mattan-debut ihop på Paris fashion week, gjorde de det i matchande denim-kläder som rapparen hade valt ut, à la Britney Spears och Justin Timberlake. Uncut gems-skådisen avslöjade på sociala medier att pojkvännen också låg bakom hennes originella sminkning.

Annons

Senare under modeveckan dök Julia Fox upp i en ny look som pojkvännen valt ut, som innehöll ett par höga silvriga stövlar – identiska med det par som Kim gjorde kända för världen redan 2016.

Out and about under Paris Fashion Week nyligen.LAVU

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 saker du vill veta om Julia Fox
Se också: 5 saker du vill veta om Julia Fox
Annons
Innehåller annonslänkar