Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Scott Disick kommenterar kourtneys relation med travis barker: "är den här bruden okej?!"

31 aug, 2021 
Kourtney Kardashian och Travis Barker i Italien
Scott Disick kommenterar syrligt Kourtney Kardashians väldigt offentliga romans med Travis Barker men får inget medhåll från andra exet Younes Bendjima.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Kourtney Kardashian och trummisen Travis Barker har dejtat sen i januari, och deras romans har varit årets mest offentliga. Det är gemensamma resor, grov PDA och Kourtney har till och med tatuerat ”I love you” på Travis arm – och vi får följa det hela i sociala medier. Just nu befinner sig paret på en romantisk resa i Italien, något som inte verkar helt populärt hos Kourtneys ex Scott Disick.

Kourtney Kardashian och Travis Barker
Kourtney Kardashian och Travis Barker i somras.

Scott Disick och Kourtney Kardashians stormiga relation

Scott och Kourtney var tillsammans on and off från att de träffades 2006 till 2016, och tillsammans har de barnen Mason, Penelope och Reign. I realityserien Keeping up with the Kardashians kunde man följa deras kärlekshistoria, och även Scotts missbruksproblematik som var en stor anledning till att paret till slut separerade.

Annons
Kourtney Kardashian, Scott Disick, Mason, Penelope.
Kourtney med exet Scott Disick och barnen Mason och Penelope.

Kort efter deras uppbrott träffade Kourtney den 14 år yngre modellen Younes Bendjima, och de dejtade från 2016 till 2018 och en kortare period under 2019.

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima
Kourtney och Younes Bendjima i Cannes 2017.

Younes visar upp Scotts skitsnack om kourtney

Nu visar Younes upp ett syrligt DM som Scott ska ha skickat, där han kommenterar Kourtney och Travis relation. På sin insta story har Younes lagt upp en printscreen som visar hur ett DM med en explicit bild på paret, där Kourtney sitter gränsle över Travis, och meddelandet: ”Yo är den här bruden okej!??? Brooo vad är det här. Mitt i Italien”

Annons
Younes Bendjimas instagram
Faksimil från Younes Bendjimas instagram.

Men Younes är inte med på noterna, utan svarar: ”Spelar ingen roll för mig så länge hon är lycklig. PS: jag är inte din bror” och lägger alltså dessutom upp det shady meddelandet på sin insta story.

Meddelandet har redan fått stor spridning på sociala medier, där vissa menar att det ligger i Scotts skämtsamma natur, medan andra tycker det är oacceptabel slut shaming.

Varken Scott eller Kourtney har än så länge kommenterar Younes clapback, och det återstår att se hur allvarlig konflikten är.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons