Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Sex and the city-stjärnan John Corbett har gift sig i hemlighet

06 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
Sex and the city 2
Sex and the Citys John Corbett har sedan tjugo år tillbaka varit tillsammans med modellen och skådespelaren Bo Derek. Nu avslöjar han att paret gifte sig i julas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Nya säsongen av Sex and the City – det här vet viBrand logo
TV: Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

John Corbett har spelat i filmer som Mitt stora feta grekiska bröllop och Helens små underverk men mest är han känd som Carrie Bradshaws andra kärlek Aidan Shaw i Sex and the City.

Nu har han gift sig med modellen och skådespelaren Bo Derek, och trots paret träffades redan för 20 år sedan valde paret att vigas för ett halvår sedan - i hemlighet.

Träffades på en blinddate

Paret har tidigare berättat om hur de träffades under speciella omständigheter. Enligt John ska hans dejtingliv nått stiltje strax innan han genom vännen Norby Walters blev introducerad för Bo.

– Jag hade sagt att jag inte dejtar någon och Walters sa direkt att han skulle fixa en dejt till mig. Han planerade då in en blinddate med Bo. Jag blev väldigt nervös! berättade Corbett tidigare för Today.

Annons

Men enligt Bo Derek fanns det ingen anledning att vara nervös eftersom paret direkt kände att deras kontakt var speciell.

– Det var en attraktion och trygghet direkt. Han får mig alltid att skratta och han är så full av liv och glädje. Jag blev attraherad av honom direkt och är fortfarande det, berättade Bo för Fox News förra året.

Idag lever paret tillsammans med deras två hundar och fyra hästar på en ranch i Santa Barbara. Och nyligen valde de att ta relationen ytterligare ett steg efter 20 år tillsammans.

Corona en del av anledningen

– Vi gifte oss i julas. Vi är ganska privata av oss så vi gjorde inget uttalande om det. Alla våra vänner och våra familjer visste. Men detta är första gången som någon av oss säger något om det offentligt, för vi har inte riktigt haft möjligheten, säger John Corbett i intervjun med The Talk.

Enligt John ska även den rådande pandemin haft ett finger med i spelet för parets giftermål.

– Vi ville inte att 2020 bara skulle vara ett år man såg tillbaka på och hatade. Så vi tänkte att vi ville göra något fint av det, berättar han.

John Corbett och Bo Derek
John Corbett och Bo Derek
TV: Se 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
TV: Se 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons