Hurra! Succéserien "Innan vi dör" får en andra säsong

Nu kommer säsong 2 av "Innan vi dör"

Thrillerserien "Innan vi dör" har hyllats såväl nationellt som internationellt, och nu är det äntligen bekräftat att det blir en säsong 2. Förväntad premiär är hösten 2019.
03 april, 2018

I september börjar nya avsnitt av serien Innan vi dör att spelas in. Serien blev en av de mest sedda thrillerserierna i svensk tv på många år, och den visades även på Channel 4 i Storbritannien vilket föranledde Ricky Gervais superhyllning till tweet där han kallar Innan vi dör för en av tidernas bästa polisdramer.

För er som inte har sett första säsongen: Spoileralert!

Detta händer i första säsongen av ”Innan vi dör”

I den första säsongen fick vi följa kriminalaren Hanna (Marie Richardson) och hennes son Christian (Adam Pålsson) och deras infiltration av maffiafamiljen Mimica. Och i det sista avsnittet var de nära att stryka med i jakten på Davor, Mimicas ledare. Christian tvingas fly utomlands eftersom det finns en läcka på polisen, och i säsong två tar Hanna upp jakten på den kollega som samarbetar med maffian – vilket är en förutsättning för att Christian ska kunna återvända hem.

Förutom Adam Pålsson och Marie Richardson återkommer Magnus Krepper och Rickard Forsgren i rollerna som poliserna Björn och Magnus, och Sandra Redlaff är tillbaka som Blanka Mimica.

Serien visas i åtta avsnitt och har planerad premiär i SVT1 och SVT Play under hösten 2019 och därefter på Viaplay.

Foto SVT

Läs mer:

Äntligen! Här är premiärdatumet för säsong 2 av Handmaid’s Tale

Big Little Lies säsong 2 – se de första bilderna

14 superserier att se tillsammans med den du är kär i