Sarah Sjöström efter Zelmerlöws hyllning: "Vet inte hur jag ska tacka honom"

Sarah Sjöström efter Zelmerlöws hyllning: "Vet inte hur jag ska tacka honom"

Sveriges stolthet Sarah Sjöström har redan visat var skåpet ska stå så här långt i sim-VM, och nu får hon extra peppning från vännen och artisten Måns Zelmerlöw som släpper en låt i hennes ära.
24 juli, 2017

Under lördagens lagkapp krossade Sarah Sjöström världsrekordet i 100 meter fritt, och hon blev därmed också den enda kvinna i världen som simmat distansen på under 52 sekunder (51,71). I dag, måndag, är det dags för 100 meter fjäril i sim-VM – och nu får hon oväntat stöd från artisten Måns Zelmerlöw.

Zelmerlöw släpper nämligen låten ”We can be the rulers” lagom till det som vi alla hoppas, och tror, ska bli årets första VM-guld för Sjöström.

– Sarah och jag är polare, så det är egentligen därför jag skriver låten till henne, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

Idén kom till under ett tidigare samarbete mellan de två stjärnorna, och Sarah har delvis varit inblandad i produktionen av låten. Hon har nämligen fått berätta om sin karriär och de motgångar som format henne och gjort henne till en av världens mest lysande stjärnor inom idrotten.

”Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka honom, eller vad jag kan erbjuda tillbaka, förutom att ta guld i kväll”, kommenterar Sarah Sjöström enligt Aftonbladet.

Låten kommer även att vara ledmotiv i filmen om Sarah Sjöström som Betsson har gjort. Du kan se den här.

Och Måns Zelmerlöw underskattar inte ”We can be the rulers” betydelse för Sjöström. När Expressen frågar hur han tror att låten kommer att hjälpa henne under VM svarar han nämligen så här:

– Jag hoppas att det kan ge henne fyra guld.

Sugen på att höra låten? Klicka här för att komma till den på Spotify.

Mer från ELLE

10 snabba frågor med guldhoppet Sarah Sjöström

Här tar Sarah Sjöström sitt första OS-guld

Måns: Det är lätt att skriva om kärlek som inte funkar