Sarah Michelle Gellar vill att Zendaya ska spela Buffy i en reboot

23 mar, 2022 
Det har ryktats om en reboot av Buffy och vampyrerna. I en ny intervju avslöjar Sarah Michelle Gellar vem hon isåfall tycker ska göra den berömda rollen. Nämligen Zendaya.
Annons
8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist
8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist

Buffy och vampyrerna med Sarah Michelle Gellar i huvudrollen producerades mellan 1997 och 2003. Hela sju säsonger och 144 avsnitt blev det innan serien slutligen las ned.

Nyligen uppmärksammade Sarah Michelle Gellar 25-års jubileet för Buffy på sin Instagram. I posten hyllade hon fansen.

”Ni trodde på oss. Ni fick det här att hända. Ni är anledningen till att vi 25 år senare fortfarande firar. Så idag firar vi även er”, skriver hon.

Sarah Michelle Gellar röstar på Zendaya som nya Buffy

Det har redan 2018 snackats om en reboot av Buffy och vampyrerna. Och det vore inte orimligt om man tänker på den resa som Gossip girl och den nya rebooten precis gjort.

Annons

Ännu har vi inte fått se Buffy komma till liv på nytt. Men i en ny intervju med författaren Evan Ross Katz, som precis släppt en bok om Buffy och tv-seriens betydelse, berättar Sarah Michelle Gellar vem hon tycker ska spela Buffy i en eventuell reboot.

– Jag röstar på Zendaya, säger hon i intervjun.

I samma intervju berättar hon att hon stöttar idén om en reboot om det nu skulle bli så. Även hennes tidigare kollega, Julie Benz (som spelade Darla), är positiv till en reboot.

– Det vore otroligt, säger hon i intervjun.

Annons
Innehåller annonslänkar