Sarah Jessica Parkers barn har vuxit upp – dyker upp under premiären

sarah jessica parker BARN

I samband med den efterlängtade världspremiären av And just like that... tog Sarah Jessica Parker med sig familjen på röda mattan.
Här är sonen idag!
09 december, 2021
TV: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna
0:56

Efter reklamen: TV: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna

(0:56)

Slå på ljud

Högaktuella Sex and the City-skådespelaren Sarah Jessica Parker, 56, är mamma till tre. Tillsammans med sin kärlek Matthew Broderick, 59, har stjärnan sonen James Wilkie Broderick, 19, och tvillingdöttrarna Marion Loretta Elwell och Tabitha Hodge, 13.

Sarah Jessica Parker och sonen på röda matten

I samband med världspremiären av nya HBO-serien tillika Sex and the City-spinoffen And just like that... tog Carrie Bradshaw-skådisen med sig familjen över röda mattan i Museum of Modern Art, New York.

Mamma Sarah Jessica Parker dök upp i en klänning a lá homage till hennes ikoniska karaktär Carrie Bradshaw. Det var tyll, det var cape, det var glitter och det var en av karaktärens absoluta favoritdesigner: Oscar de la Renta.

Sonen James Wilkie klev fram i klassisk kostym, och tillsammans med mamma och pappa gjorde de en familjär entré till premiären av And just like that....

Sarah Jessica Parker och sonen James Broderick.

RCF Mayer / MEGA

Missödet med damväskan strax innan premiären

När mamma Sarah Jessica Parkers damväska tappades i marken, innan de ens äntrat byggnaden, började både maken Matthew Broderick och sonen James att fnissa lite. Det verkar som att det var något missöde med väskans handtag.

RCF Mayer / MEGA

Döttrarna saknades på premiären

Några som saknades under premiären var dock tvillingdöttrarna Marion och Tabitha, men vi får anta att detta var vuxenfest. Så det fick räcka med maken Matthew Broderick och sonen James.

Gregory Pace/Shutterstock

Sarah Jessica Parkers son på sociala medier

Efter en snabb titt på Instagram verkar kändissonen James vara som vilken 19-åring som helst. Det spelas i band, det spelas fotboll och det är häng med vänner. Enligt Hollywood Life studerar han nu första året på Brown University i Rhode Island, USA.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste
0:55

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

(0:55)

Slå på ljud