Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Sara Montazamis starka ord om relationen till mamma Maria efter bröllopet

25 apr, 2022 
AvElin Jonsson
sara montazami gifte sig med sin Diogo under påskhelgen, nu ger hon fint smycke till sin mor
Bara dagar efter romantiska bröllopet i Mexiko väljer Sara Montazami att hylla sin kära mor Maria Montazami.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mammaBrand logo
Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma

Bara i förra veckan gick Sara Montazami, 31, dotter till Hollywood-frun Maria Montazami, 56, och knöt hymens band sin älskade Diego. Kändisdottern och hennes nyblivna make har varit tillsammans i fem år, och paret förlovade sig i september 2020 på en strand i Laguna Beach, Kalifornien.

Själva bröllopet gick av stapeln under påskhelgen på Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort i Mexiko. På plats var såklart brudparets familj och vänner – som postat gott om vackra bilder vilka vi nu fått ta del av.

Sara Montazami hyllar mamma Maria

Efter bröllopet ville Sara Montazami ge sin kära mor något alldeles speciellt. Mamma Maria Montazami och äldsta dottern står varandra nämligen väldigt nära, enligt Sara Montazami.

Annons

”Min mamma har alltid varit min bästa vän, och min nummer ett. Jag är den äldsta av fyra barn och när jag var yngre – var båda mina föräldrar noga med att hålla mig strikt när det kom till att vara ute med mina vänner. Oftast sade de nej till mig men det gjorde mig inte så mycket eftersom jag hellre ville hänga med min mamma, blink, blink.”, skriver hon på sina sociala medier-kanaler samtidigt som hon delar bilder på sig själv och sin kära mamma Maria.

Visar upp fina smycket

”Jag ville ge henne något extra i år, och smyckesmärket Angara Jewelry var då det första jag kom att tänka på. Min mamma är ingen vanlig mamma, för mig. Hon är en drottning och förtjänar något extra glittrigt”, fortsätter hon och berättar att hon anpassat ett smycke speciellt till sin mamma.

”Jag har designat den perfekta ringen till henne”, och visar upp två ringar, den ena med en glittrig grön sten och den andra med en rad gnistrande stenar.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons