Sara Montazami visar upp bilderna från smekmånaden

sara montazami

Under påskhelgen gick Sara Montazami och knöt hymens band tillsammans med sin Diego.
Nu visar hon upp bilder från smekmånaden som äger rum på en lyxresort i Mexiko.
10 maj, 2022
2:11

Efter reklamen: Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma

(2:11)

I april sa Sara Montazami, 31, dotter till Hollywood-frun Maria Montazami, 56, ja till sin älskade Diego under romantiska omständigheter. Kändisdottern och hennes nyblivna make har varit tillsammans i fem år, och paret förlovade sig i september 2020 på en strand i Laguna Beach, Kalifornien.

Bröllopet gick av stapeln under påskhelgen på Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort i Mexiko. Under festligheterna deltog självfallet mamma och pappa Montazami tillsammans med turturduvornas närmaste familj och vänner.

Maria Montazamis döttrar har vuxit upp – det gör dom idag

Sara Montazami: Känner mig som en drottning

Så här en liten tid efter ceremonin är det självfallet dags för smekmånad på en lyxresort på plats i Puerto Vallarta, Mexiko. På Sara Montazamis sociala medier visar hon upp dagarna som består av sol, strand och sköna drinkar.

”Har blivit behandlad som en drottning hela den här resan. Veckans höjdpunkt hitills var helt klart middagen på Tuna Blanca. Personalen var så söt och Diego var som vanligt bäst”, skriver hon i en av uppdateringarna från smekmånaden.

”Älskar min honeymoon, detta blir den första av många fler”, slår hon fast intill bilderna från hotellrummet på Hilton.

”Bara ett par på smekmånad som haft en väldigt 'zen' morgon. Diego och jag fick lite massage, och när vi var klara bara tittade vi på varandra och sa att det verkligen var den bästa ryggmassagen vi båda fått”, myser hon på sina sociala medier.

Uppdateringarna från influencern fortsätter i samma romantiska anda, det är strandpromenader, kokosnötsdrinkar och mysiga middagar i kvällssolen.

Foto: TT/Instagram