Sanningen bakom Cameron Diaz hemliga graviditet

Så höll Cameron Diaz graviditeten hemlig

För bara dagar sedan gick makarna Cameron Diaz och Benji Madden ut med att de blivit föräldrar åt en liten flicka – helt utan att omvärlden fått veta att familjen väntade tillökning. Enligt uppgifter till US Weekly avslöjas det nu hur de höll graviditeten hemlig.
10 januari, 2020

Skådespelaren Cameron Diaz, 48, och artisten Benji Madden, 40, gick för bara dagar sedan ut med den glada nyheten att de blivit föräldrar till en liten dotter som fått namnet Raddix. Det var i ett inlägg på Instagram som de båda delade med sig av dotterns födsel. Men nog kom beskedet som en chock för fansen, då hela graviditeten hållits hemlig.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I inlägget är de nyblivna föräldrarna också noga med att förklara att de kommer att hålla dottern utanför rampljuset.

”Så vi kommer inte att lägga ut bilder eller dela med oss av mer information, förutom det faktum att hon är väldigt väldigt söt!!” skriver de.

Cameron Diaz och Benji Madden gifte sig 2015, och har alltid valt att hålla sin relation väldigt privat.

Så höll Cameron Diaz och Benji Madden graviditeten hemlig

Men kanske var det inte helt svårt att dölja det kommande föräldraskapet. Enligt en källa till US Weekly fick Cameron Diaz och Benji Madden sin dotter via en surrogatmamma.

– De har gått igenom så mycket, Cameron anser att deras dotter är ett riktigt mirakel, berättar källan för sajten och fortsätter:

– De fem senaste åren har de hoppats på det här, och det överträffade alla deras förväntningar.

Cameron Diaz och Benji Madden.

Cameron Diaz och Benji Madden.

En annan källa har även nyligen sagt att makarna tidigare gått igenom IVF, utan framgång. Källan förklarade då:

– De har inte klurat ut hur de ska göra än. De vet inte exakt hur det kommer att bli. Antingen blir det en naturlig graviditet, en adoption eller via surrogat.

Hon är inte den första att hålla sin graviditet hemlig. I början av 2018 gick Kylie Jenner och Travis Scott ut med att de fått en dotter efter att ha hållit graviditeten helt hemlig – dock efter månader av spekulationer från fansen.

Text: Saga Pettersson, Foto: TT

Läs mer: 

Kändisar som har blivit föräldrar i hemlighet

Vem är vem? 10 kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Hollywood-kändisar du inte visste har barn ihop