Sandra Beijer gravid – väntar sitt första barn

Sandra Beijer.

TT
Sandra Beijer, 36, väntar barn!
Det berättar hon om på sin blogg och visar även upp gravidmagen.
23 maj, 2021
5 saker om Sandra Beijer du kanske inte visste
0:43

Efter reklamen: 5 saker om Sandra Beijer du kanske inte visste

(0:43)

Slå på ljud

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Sandra Beijer att hon är gravid! Och i en serie fina bilder visar hon upp den putande gravidmagen.

”Japp yes box det e en bebis”, skriver hon.

Sandra Beijer har drivit en av Sveriges största bloggar sedan 2005 och har givit ut tre romaner och fyra stycken noveller.

Pojkvännen Björn Werner, 35, är kulturchef på Göteborg-Posten och honom träffade Sandra under vårvintern 2020.

Sandra Beijer avböjer att kommentera mer i nuläget, men för en månad sedan berättade hon att hon ska sälja sin lägenhet.

– Jag kände att jag har bott där i så många olika skeden av mitt liv, det är dags för något nytt. Forskning har ju visat att efter sju år har alla celler i kroppen bytts ut och man är en helt ny person – och jag är verkligen det. Hela mitt liv är så annorlunda nu mot då. Till och med mina vänner har sagt åt mig att nu är det verkligen dags, sa hon då.

Sandra Beijer om samboplanerna med Björn Werner

Om det blir en flytt ihop med Björn Werner hade de inte bestämt då.

– Vi har massor av framtidsplaner, men vi har båda jobb att sköta så just nu tycker vi det här funkar bra. I och med corona har han kunnat jobba mycket härifrån. Vad som händer i framtiden är något vi måste komma överens om tillsammans, men oavsett är det ju bra att göra bostadskarriär.

I kommentarsfältet till gravidavslöjandet rullar det in grattishälsningar, likaså på Instagram där hon också delar den glada nyheten.

Stor grattis till Sandra!

Foto: TT