Saknar du SATC? Här är den nya sexiga New York-serien från samma skapare

Tv-serien Uncoupled på Netflix

Foto: Netflix
Saknar du SATC? Då kommer du förmodligen gilla den nya singelserien där Neil Patrick Harris spelar gaykille som plötsligt blir dumpad. Snart har Uncoupled premiär på Netflix.
12 juli, 2022
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022
1:11

Efter reklamen: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

(1:11)

Slå på ljud

I originalversionen av Sex and the city fick vi följa Carrie Bradshaw och hennes kompisgäng i New York. Det var dejter, sex, brustna hjärtan, fest, nya inneklubbar med sängar istället för stolar, mer dejter, gråt på trappsteg och stora romantiska gester. För att sammanfatta sex stycken säsonger ultrasnabbt.

Där efter kom två filmer. Och förra året kom en remake på den klassiska tv-serien som fick titeln And just like that... Alla var med förutom Kim Catrall som gjorde rollen som Samantha i originalserien. Men vi behöver kanske inte dra upp det en gång till... Nu då? Det känns ju aldrig bra när det inte finns en aktuell tv-serie som kretsar kring singlar i New York.

Skaparen till Sex and the city släpper ny New york-serie

Tur då att originalskaparen till SATC, Darren Star kommer med en ny New York-baserad serie. Titeln är Uncoupled. Denna gång med Neil Patrick Harris i huvudrollen. Han spelar den lyckade och lyckliga mäklaren Michael vars liv plötsligt vänds upp och ner.

Tv-serien Uncoupled på Netflix

Neil Patrick Harris spelar mäklaren Michael i nya tv-serien Uncoupled.

Foto: Netflix

En dag lämnar Michaels man honom efter 17 år tillsammans och han blir singel utan att någonsin ha hanterat en dejtingapp. Tänk er Barney Stinson, men äldre, gay och inte lika mycket av en player. Nu måste Michael lära sig Grindr, hur man tar en respektfull dickpick (går det ens...?) och att dejta som 40-something.

En trailer har redan släppts och där syns heta scener, lyxiga lägenheter, parterapi, fester på klubbar, drinkar, rullskridskor och klassiska promenader filmade framifrån på gatorna i staden som aldrig sover.

Uncoupled har premiär på Netflix den 29 juli.