Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Saknar du SATC? Här är den nya sexiga New York-serien från samma skapare

12 jul, 2022 
AvLouise Berglund
Tv-serien Uncoupled på Netflix
Saknar du SATC? Då kommer du förmodligen gilla den nya singelserien där Neil Patrick Harris spelar gaykille som plötsligt blir dumpad. Snart har Uncoupled premiär på Netflix.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022Brand logo
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

I originalversionen av Sex and the city fick vi följa Carrie Bradshaw och hennes kompisgäng i New York. Det var dejter, sex, brustna hjärtan, fest, nya inneklubbar med sängar istället för stolar, mer dejter, gråt på trappsteg och stora romantiska gester. För att sammanfatta sex stycken säsonger ultrasnabbt.

Där efter kom två filmer. Och förra året kom en remake på den klassiska tv-serien som fick titeln And just like that... Alla var med förutom Kim Catrall som gjorde rollen som Samantha i originalserien. Men vi behöver kanske inte dra upp det en gång till... Nu då? Det känns ju aldrig bra när det inte finns en aktuell tv-serie som kretsar kring singlar i New York.

Annons

Skaparen till Sex and the city släpper ny New york-serie

Tur då att originalskaparen till SATC, Darren Star kommer med en ny New York-baserad serie. Titeln är Uncoupled. Denna gång med Neil Patrick Harris i huvudrollen. Han spelar den lyckade och lyckliga mäklaren Michael vars liv plötsligt vänds upp och ner.

Tv-serien Uncoupled på Netflix
Neil Patrick Harris spelar mäklaren Michael i nya tv-serien Uncoupled.

En dag lämnar Michaels man honom efter 17 år tillsammans och han blir singel utan att någonsin ha hanterat en dejtingapp. Tänk er Barney Stinson, men äldre, gay och inte lika mycket av en player. Nu måste Michael lära sig Grindr, hur man tar en respektfull dickpick (går det ens...?) och att dejta som 40-something.

En trailer har redan släppts och där syns heta scener, lyxiga lägenheter, parterapi, fester på klubbar, drinkar, rullskridskor och klassiska promenader filmade framifrån på gatorna i staden som aldrig sover.

Uncoupled har premiär på Netflix den 29 juli.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons