Såg du det alla missade i nya Skönheten och odjuret-klippet?

Såg du det alla missade i nya Skönheten och odjuret-klippet?

Fans har upptäckt en slående likhet mellan en konversation i det här klippet och en ur den första Harry Potter-filmen. Ser du vilken det är?
22 februari, 2017

Den börjar verkligen närma sig nu, premiären av nya Skönheten och odjuret. Disney har portionerat ut små klipp och bilder för att aldrig släppa oss ur greppet – och visst funkar det.

Nu är premiären mindre än en månad bort och Disney ger oss en inblick i Belles pittoreska lilla by, till tonerna av ”den där Bonjour-sången”.

Uppmärksamma fans har också påpekat en förändring som skulle kunna vara en blinkning till Emma Watsons Harry Potter-roll som Hermione Granger.

Se klippet först så får vi se om ni också uppfattade det:

LÄS OCKSÅ: NYA OKLARA BESKED OM SKÖNHETEN OCH ODJURET

Så, såg du vad det var? Klicka på pilen för att få facit.

I originalfilmen från 1991 pratar Belle med en bagare som sedan avbryter henne och ropar: ”Marie! The baguettes!”

Men i den nya versionen pratar Belle i stället med en Monsieur Jean. ”Have you lost something again,” frågar hon, varpå han svarar: ”I believe I have. Problem is, I can’t remember what.”

Och det är just den delen som är misstänkt likt en scen ur Harry Potter och de vises sten. Där förklarar Hermione (Watson) för sin vän, den glömske Neville, att den ”rememball” han håller ger ifrån sig röd rök när innehavaren glömt något.

”The only problem is, I can’t remember what I’ve forgotten,” säger han då.

LÄS OCKSÅ: DEN OFFECIELLA TRAILERN TILL SKÖNHETEN OCH ODJURET

Sammanträffande eller inte?