Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Så ska Rodebjer hylla kvinnan den 8 mars

02 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Nu lanserar Rodebjer och Grandpa en exklusiv poster. Namnet? Vaginan!
Annons

För ganska precis ett år sedan slog Rodebjer upp dörrarna till sin flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg i Stockholm. Det gamla bankvalvet längst bak i butiken döptes till Vaginan och är, sedan dess, en plats där kreativa och kulturella uttryck ges plats och kan födas.

– När vi jobbade med rummet innan vi öppnade så kallade jag det alltid Vaginan för jag hade en dröm om ett rum där kreativa samarbeten kan födas och vårdas. När vi sen skulle döpa rummet på riktigt och presentera det för världen så funderade vi på massor av olika namn men hur jag än försökte komma på något så kändes det fel. Vaginan hade blivit en del av oss och det gick inte att kalla den för något annat än sitt riktiga namn, berättar Carin Rodebjer, grundare & Creative Director för Rodebjer, i ett pressmeddelande.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

rodebjer-vaginan-2

Nu, lagom till Internationella kvinnodagen den 8 mars, lanserar Rodebjer och Grandpa en exklusiv Vaginan-poster. Postern är en hyllning till kvinnan och finns att köpa hos Grandpa på Södermannagatan i Stockholm, på grandpa.se samt i Rodebjers butik på Norrmalmstorg. Alla intäkter från samarbetet skänks hit.

Annons

– Samarbetet med Grandpa har alltid varit givande, framgångsrikt och oerhört inspirerande och det känns naturligt och roligt att jobba tillsammans med Vaginan-postern. Jag ser Grandpa och Rodebjer som ett lyckligt äktenskap som rymmer mycket glädje, säger Carin Rodebjer.

rodebjer-vaginan-3

– Vi har haft ett nära och framgångsrikt samarbete med Rodebjer i över tio år och har alltid inspirerats av deras fantastiska arbete med att lyfta fram feministisk vikt och styrka. Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Vaginan-postern, fortsätter Helene Carlsson, VD för Grandpa.

Foto Rodebjer och Grandpa

Annons