Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Så ser tjejerna från Tatu ut idag – 20 år senare

07 okt, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
gruppen tatu
Ryska popduon Tatu slog igenom för snart 20 år sedan med All The Things She Said och Not Gona Get Us. Så här lever och ser gruppmedlemmarna Lena Katina och Julia Volkova ut idag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 10 superhits du aldrig glömmer från 00-taletBrand logo
TV: 10 superhits du aldrig glömmer från 00-talet

Tatu, eller t.A.T.u. som det stod på cd-skivorna, slog igenom med dunder och brak i början på 00-talet. Duon ansågs provokativ eftersom att de 14 år gamla medlemmarna anspelade på en påhittad lesbisk kärlek sinsemellan, något som gick hem i stugorna världen över. År 2011 splittrades gruppen pågrund av inre konflikter och båda tjejerna valde snart att istället satsa på solokarriärer.

tatu
Julia Volkova och Lena Katina på MTV Movie Awards i Los Angeles 2003. Tjejerna gick ofta hand i hand.

När de nu tillkännagett en comeback som grupp passar vi på att titta närmre på hur Lena Katina och Julia Volkovas liv ser ut idag.

Annons

Lena Katina berättar om Tatus comeback

Både Lena och Katina slog igenom som barn i popgruppen Neposedy. Att de sedan valdes ut till Tatu skulle visa sig vara ett genidrag, eftersom de kom att bli Rysslands bäst säljande popstjärnor. Sedan Tatu splittrades har Lena släppt två soloalbum, det senaste år 2019. Hon har även blivit mamma till sonen Aleksandr, 6, vars pappa är hennes ex-make, den slovenske musikern Sasha Kuzmanovic.

lena katina på röda mattan
Lena Katina gick i fjol på röda mattan under New Radio Awards i hemstaden Moskva, Ryssland.

Lena är aktiv på sociala medier och det är där Tatus comeback har annonserats ut. I en video på Instagram pratar Lena på ryska till fansen, och tillhörande caption som är skriven på engelska lyder:

Annons

”Den officiella TATU-hyllningen våren 2022! Kommentera gärna artister/DJ:s som du vill höra på scenen med oss? Din åsikt är viktig för oss!”

Bland kommentarerna jublar fansen och nämner artister som de vill se Tatu uppträda med, däribland Rammstein, Lady Gaga, Miley Cyrus och Billie Eilish.

Julia Volkovas homofobiska uttalanden

julia volkova idag
Julia Volkova har vuxit upp och syns idag på röda mattor i hemlandet Ryssland.

Även Julia är idag mamma, till dottern Viktoria som föddes 2004 när Julia själv var 19 år gammal. Sonen Samir fick hon tre år senare med sin numera ex-make, azerbajdzjanska affärsmannen Parviz Yasinov.

Annons

Sångerskan har skapat rubriker genom åren, till exempel när hon 2010 konverterade till Islam, och sju år senare gick tillbaka till ortodox kristendom. År 2014 gjorde hon homofobiska uttalanden i stil med att hon aldrig skulle acceptera att hennes son kom hem med en pojkvän under armen. Detta trots att Julia själv sagt att hon är bisexuell.

Precis som sin popkollega Lena har Julia släppt solomaterial genom åren. Hon är även aktiv på Instagram. Så här ser hon ut idag:

Källa: The Sun, Daily Mail

Foto: TT

TV: 9 saker tonåringar i dag inte kan förstå att vi behövt göraBrand logo
TV: 9 saker tonåringar i dag inte kan förstå att vi behövt göra

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons