Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så ser Madonnas barn ut 2020

29 feb, 2020 
Av
Världsstjärnan Madonna, 61, har sex barn varav fyra är adopterade från Malawi. Är du nyfiken på hur de ser ut i dag? Vi har letat upp färska bilder på Lourdes, Rocco, David, Mercy James, Estere och Stella.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Av Madonnas sex barn är två biologiska och fyra adopterade. Alla fyra adopterade barn föddes i Malawi, södra Afrika, och kom till Madonna vid olika tidpunkter. Mycket att hålla reda på? Vi tar det från början.

Madonnas kontroversiella adoptioner

Madonna, Guy Ritchie, Lourdes Leon och Rocco
Madonna, Guy Ritchie, Lourdes Leon och Rocco var en familj 2007.

Mellan åren 1994 och 1997 var sångerskan ihop med amerikanska skådespelaren Carlos Leon, 53. De fick dottern Lourdes Leon, Madonnas förstfödde, 1996.

År 2000 hade Madonna hittat kärleken i brittiska filmregissören Guy Ritchie, 51, och de gifte sig. I augusti samma år föddes parets första gemensamma barn, Rocco Ritchie, 19. År 2006 adopterade de David Banda, 15 tillsammans. 

Annons

Madonna och Guy skilde sig 2008 och året därpå adopterade Madonna då 4 år gamla Mercy James. En adoption som skapade debatt eftersom dotterns biologiska familj hävdade att de inte hade godkänt det hela.

År 2017 adopterade Madonna ytterligare två barn, tvillingarna Estere och Stella Ciccone Mwale, som i dag är 8 år men alltså var 5 när de flyttade hem till superstjärnan.

Hur ser då barnen ur i dag? Kolla in bilderna nedan!

Lourdes Leon, 23

Lourdes Leon
Lourdes Leon är Madonnas förstfödde. Hennes pappa är skådespelaren Carlos Leon.

Lourdes är den äldsta i syskonskaran och den som synts mest i offentligheten genom åren. Hon föddes i Los Angeles men har spenderat en stor del av sitt liv i London. Lourdes smeknamn är Lola. Hon har italienskt, kubanskt och fransk-kanadensiskt påbrå från pappa Carlos Leon. Lourdes har känsla för språk och talar flytande italienska, spanska och franska. Samt så klart engelska.

Annons

Som dotter till en av världens största stjärnor har det inte saknats erbjudanden. Lourdes har testat sina vingar inom musik, skådespeleri och modeindustrin. Hennes stil har hyllats under flera år, och vi förstår varför.

Rocco Ritchie, 19

Rocco Ritchie
Rocco Ritchie är Madonnas tonårsson som hon fick tillsammans med ex-maken Guy Ritchie.

Rocco har också bott periodvis i London sedan hans föräldrar Madonna och Guy Ritchie skilde sig år 2009. Efter en uppslitande vårdnadstvist gick nämligen brittiska pappa Guy vinnande ur striden. Rocco har inte alltid haft det så lätt och bland annat åkt fast för cannabisinnehav. Han har studerat filmkunskap i New York och haft en modellkarriär med kampanjer för bland andra Adidas.

Annons

David Banda, 15

David Banda
15-årige David Banda på premiär med pappa Guy Ritchie.

David Banda är Madonnas första barn från Malawi. Han adopterades av sångerskan och dåvarande maken Guy Ritchie som 1-åring. David Banda har valt att gå i mammas fotspår och satsar på musiken. Madonna postar ofta videor på sin son i sociala medier där han sjunger och spelar. Kolla in den här, där han gör en cover på Elton Johns superballad Your Song:

Annons

Mercy James, 15

Mercy James
Mercy James kom till Madonna som 4-åring.

Madonna fortsatte efter skilsmässan från Guy att adoptera. Näst på tur var Mercy. Mercys biologiska mamma dog bara en vecka efter att dottern föddes. Då pappan hade en ansträngd ekonomi som singelförälder, lät han Madonna ta hand om dottern. Men den biologiska pappa har sedan adoptionen gick igenom år 2009 hävdat att familjen blev lurade in i processen på falska grunder. Han har kämpat för att få tillbaka Mercy, utan resultat.

Annons

Estere och Stella Ciccone Mwale, 8

Estere och Stella Ciccone Mwale
Tvillingarna Estere och Stella Ciccone Mwale är 8 år i dag.

Sist ut att adopteras av Madonna är tvillingflickorna Estere och Stella. De hade bott två år på barnhem i Mchinji innan flytten gick till USA. Precis som storebror David är de musikaliskt lagda. Madonna visar ofta upp tjejernas talang i videor på Instagram:

Källor: The Sun, Newsner

Foto: TT

LÄS MER:

Så ser Angelina Jolie och Brad Pitts barn ut i dag

Så ser Beyoncé Knowles och Jay-Z barn ut i dag

10 kändisbarn som har blivit tillsammans

Annons