Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så ser de nya emojis:arna ut – kommer 2021

23 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Brinnande hjärtan och bandage blir några av nästa års nya emojis. Se de nya figurerna här!
Annons
Trailer för Vår tid är nu – 1951Brand logo
Trailer för Vår tid är nu – 1951

Det är den ideella organisationen Unicode Consortium som fixar och trixar med alla emojis, och nu meddelar emoji-jätten att det kommer släppas över 200 nya figurer 2021.

Att de populära figurerna får ännu en uppdatering är glada nyheter för alla emoji-fans, för tidigare i år var det sagt att det inte skulle komma några nya nästa år eftersom coronapandemin kom i vägen.

Lagom till nästa år kommer du nu kunna variera och pimpa upp dina meddelanden med bland annat ett hjärta med bandage, könsneutrala personer med skägg, filurer som andas ut rök och små moln – med mera!

Emojisarnas öde slås fast en gång per år

Totalt kommer 217 nya figurer, och flertalet av de nya ikonerna kommer vara på emoji-paren med hjärtan mellan sig –fast i fler hudfärger.

Emoji-filurerna ser alltid lite olika ut beroende på vilken typ av plattform eller apparat de visas i.

Organisationen Unicode grundades för tio år sedan, och numera har Unicode möte en gång per år. Under vilket de diskuterar och röstar fram vilka emojis som ska ingå och vilka som ryker.

Annons

Foto: TT/Unicode Consortium

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons