Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Så råkade Gigi Hadid starta ryktet om att Rihanna väntar tvillingar

09 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
gigi hadid rihanna
Ligger det två små liv i Rihannas mage? Det finns det flera fans som misstänker – på grund av ingen mindre än Gigi Hadid. Här är anledningen till ryktet om att Rihanna skulle vänta tvillingar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rihanna väntar barn - visar upp gravidmagenBrand logo
Rihanna väntar barn - visar upp gravidmagen

Var varsamma med vad ni lägger ut på internet, sades det under tiden www fortfarande var nytt. Kanske skulle Gigi Hadid tänkt på det när hon råkade publicera det ska skapade ett rykte om att Rihanna väntar tvillingar. Hur råkar man starta ett tvillingrykte undrar ni – jo, såhär!

Kommentaren som fick fansen att go bananas

Bara dagar efter att Rihanna och ASAP Rocky låtit världen veta att de väntar sitt första barn ihop, med hjälp av otroliga bilder på paret ute på gatorna i New York, delade även Rihanna en privatbild på sin växande mage på Instagram.

Precis som många andra tusentals människor var Gigi Hadid en av dem som dök upp i kommentarsfältet för att reagera på artistens graviditet.

Annons

Förutom flera emojis skrev hon: ”Tre änglar”.

Och det var då här allt startade. Gigis kommentar har över 25 000 likes, och det framgår tydligt att fansen blev eld och lågor på grund av att de tolkat kommentaren som att Rihanna väntar tvillingar.

Det tog Gigi ett par dagar innan hon såg reaktionerna på sin kommentar.

Gigi Hadids förtydligande

”Fick nyss veta om denna uppståndelse. Jag menade rih/rocky/baby lol”, skriver Gigi för att förtydliga att de tre änglarna hon syftade på i själva verket var Rihanna, ASAP Rocky och babyn i magen.

Nå väl, några tvillingar verkar alltså inte vara på g, i alla fall inte om vi ska lyssna på Gigi Hadid. Mer om vad som ligger i RiRis mage lär vi får veta framöver, och vi är precis som resten av världen oerhört nyfikna på det lilla livet!

Gigi Hadid.

Rihanna har tidigare i en intervju med Vogue berättat att hon vill ha tre eller fyra barn, men att det viktigaste är att alla i familjen är lyckliga.

– Det enda som spelar någon roll är lycka, det är den enda hälsosamma relationen mellan barnen och föräldrarna.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons