Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så mycket pengar tjänar Zendaya Coleman efter Euphoria

15 sep, 2020 
AvSaga Pettersson
Så mycket pengar tjänar Zendaya Coleman
24-åriga Zendaya har blivit hyllad för rollen som Rue i HBO-serien Euphoria. Men hon står också för en rad andra succéer – och så här mycket har hon tjänat på dem!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Att karriären skjuter i höjd för Zendaya, 24, gör knappast någon förvånad. Stjärnan började skådespela redan som 6-åring, och hon hennes genomslag kom när hon i Disney Channel-serien Shake It Up spelade dansaren Rocky Blue. Vi har efter det sett henne i stora produktioner som The Greatest Showman och Spider-Man: Far From Home.

Och efter hennes succé som Rue Bennet i den hyllade HBO-serien Euphoria 2019 tvivlar vi på att hon någonsin lämnar rampljuset. För rollen blev hon nominerad till en Emmy i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie.

Nästan 80 miljoner följare på Instagram

Förutom att underhålla framför kameran har Zendaya, precis som andra forna Disney Channel-stjärnor, släppt musik. 2013 kom albumet med samma titel som hennes förnamn.

Och hennes närmare 80 miljoner följare på Instagram skvallrar om att vi inte bara gillar hennes kreativa sida, vi är också nyfikna på henne på ett mer privat plan. Hon räknas idag som både en stil- och beautyikon, och är ambassadör för flera stora varumärken som Lancôme och CoverGirl.

Annons

Listan över Zendayas framgång kan med andra ord göras lång – och sa vi föresten att hon tävlat i Dancing with the Stars och varit gästdomare i Project Runway?

Så mycket pengar har Zendaya dragit in

När hon inte skrider välklätt fram på röda mattor eller hänger runt på inspelningar med andra kända skådisar så skiljer hon sig inte så mycket från oss vanliga dödliga. Hon är jordnära, rolig och rätt okomplicerad. Ja, det skulle väl vara att hon drar in hiskeliga summor pengar då – som ni hör har hon har inte direkt få inkomstkällor, och över tio år i rampljuset har gjort sitt för plånboken.

Enligt celebritynetwork.com är hon god för 15 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 130 miljoner svenska kronor.

Foto: TT

LÄS MER:

Zendayas nya frisyr får fansen att jubla

Zendaya om ångesten: ”Ringer mamma mitt i natten”

Spana in Zendayas magiska lyxvilla i Los Angeles

Annons