Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så lever Caroline Winberg idag – livet ihop med nya kärleken Otto

03 jan, 2022 
AvElin Jonsson
caroline-winberg-2022
Supermodellen Caroline Winberg berättar nu att hon gått och blivit kär igen på nytt.
Här syns hon ihop med nya pojkvännen – och så lever hon sitt liv idag!
Annons
5 saker om Caroline Winberg du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Caroline Winberg du kanske inte visste

2018 stod det klart att Caroline Winberg, 36, var singel efter en fyra år lång relation med privatflygskonsulten tillika affärsmannen Wynton Fauré. Tillsammans fick ex-paret sonen Casper, som kommer fylla hela sju år nu i sommar.

Han är Caroline Winbergs nya pojkvän

Ett år efter avslöjandet om separationen från sonens pappa berättade Caroline Winberg för ELLE att hon träffat en ny. Hon valde att hålla hans identitet hemlig, men den relationen verkade nå sitt slut bara en tid efter uttalandet.

Sedan dess verkar det som att det stått stiltje på Caroline Winbergs kärlekshimmel eftersom hon inte sagt ett knyst om någon romans, tills nu. Bara härom veckan var det kändistätt i Hundfjället i Sälen då det vankades invigningsfest för en nybyggd hotellanläggning på orten. Då var Aftonbladet snabba på att notera att den före detta Victoria's secret-modellen kom hand i hand tillsammans med en 32-årig man vid namn Otto Sauer.

Annons

– Jag är hennes pojkvän. Vi har varit ihop ett tag, svarade han efter att Aftonbladets nöjesreportrar ställt frågan.

– Ja, så är det. Men han har inte varit med tidigare, bekräftade senare även Caroline Winberg samma kväll.

Otto Sauer bor i huvudstaden och enligt Aftonbladet arbetar han på ett fastighetsbolag i Stockholm.

Caroline Winbergs nya kille 2022
Otto Sauer och Caroline Winberg är gulliga ihop på kändismingel i mitten på december 2021.
caroline winbergs nya pojkvän Otto
Caroline Winberg och Otto Sauer dök upp tillsammans på invigningen av hotellet Skistar Lodge i Hundfjället, Sälen.

Caroline Winberg om livet hemma i Sverige med sonen

I en intervju med ELLE i fjol berättade den annars väldigt privata modellen Caroline Winberg att hon numera har hela vårdnaden om sonen Casper, och att pappan Wynton Fauré bor kvar i London och träffar sonen ”när han kan och vill”.

Annons

– Att ha hela vårdnaden är på gott och ont. Det som är bra är att jag inte behöver vara ifrån honom och missa mycket i hans liv och utveckling. Det som är jobbigt är att jag inte får någon egen tid, sa Caroline Winblad till ELLE då.

Det gör Caroline Winberg idag

Caroline Winberg valde efter två decennier som toppmodell i modemetropoler som Paris, New York och London att flytta hem till Sverige igen för ett par år sedan, och här är hon numera stationerad. Hon är fortfarande aktiv som modell och bor numera tillsammans med sonen Casper i Stockholms innerstad, men så klart blir det en hel del resande med jobbet ännu.

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons