Så klädde familjen Kardashian ut sig på halloween

Kylie Jenner halloween 2019

Ariel, Cruela de Vil, rymdcowboy och älva är bara några av familjen Kardashians halloweenlooks. Spana in kavalkaden av fantasifulla kostymer här. Vi bugar och bockar för familjen reality!
01 november, 2019
Slå på ljud

Det finns vissa saker som är ett faktum. Att jorden är rund till exempel. Ett annat faktum är att familjen Kardashian alltid levererar otroliga halloweenkostymer. I år är inget undantag!

I Sverige firar vi oftast halloween en helg, men familjen Kardashian har gjort högtiden till en veckolång kavalkad av kostymer. Här är årets skörd av allas vår realityfamiljs halloweenkostymer!

Kylie Jenner

Kylie Jenner tillhör temafesternas drottning och det vore konstigt, näst intill chockerande, om vi inte fick se henne i minst 3 utklädnader under veckan. Hon började starkt med att visa upp dottern Stormi, utklädd till mamma Kylie själv, iförd en kopia av den lila fluffklänningen hon bar på årets MET-gala.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Efter det publicerade hon bilder på Instagram utklädd till Playboykanin. Anledningen var att hennes nära vän Stassie höll en fest med det temat. Tidigare i år syntes Kylie i tidningen Playboy, tillsammans med sin dåvarande kille och pappa till Stormi, Travis Scott. Sedan dess har det rapporterats att de tagit en paus.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Man kan inte säga att Kylie ligger på latsidan när det kommer till maskeradkläder. Efter kaninlooken dök hon upp utklädd till sjöjungfrun Ariel. Lägg märke till Blunder-väskan.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Är Kylie vår nya drottning av halloween eller kommer Heidi Klum fortsatt besitta den tronen? På Instagram publicerade Kylie en kavalkad av stories där hon såg ut att ha bjudit in till halloweenfest för alla kids. Hon syntes både i matchande superhjältekläder med dottern och (senare på kvällen) utklädd till en älva med spetsiga öron.

Kylie Jenner halloween 2019

Kylie matchar Stormi i superhjältekläder.

Kylie Jenner halloween 2019

Efter det klädde hon ut sig till älva, med spetsiga öron!

Khloe Kardashian

Storasyster Khloe valde i år att klä ut sig till den klassiska karaktären Cruella de Vil. På Instagram passade hon på att tacka hela sitt glamsquad bakom looken. Och här finns verkligen ingenting som lämnats åt slumpen när det gäller helheten. Till och med naglarna är pongo-dekorerade. Intressant är också att hennes dotter, True, är utklädd till dalmatin.

 

Kendall Jenner

Kendall Jenner bjöd på spetsiga öron, vingar och fjädrar. Att döma av bilderna på hennes Instastory som hon publicerade innan hon la upp några bilder i sitt flöde klädde hon ut sig till någonting mellan en gyllene fågel fenix och en älva, blandat med trädfolket i Game of Thrones.

På torsdagskvällen höll Kendall Jenner en halloweenfest i Beverly Hills, dit kändiseliten var bjuden. På Instagram publicerade hon senare bilder där hon själv skrev att hon var en skogsälva (inte så illa gissat alltså).

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Kendall Jenner halloween 2019

Kendall i sin guldiga utklädnad!

Kourtney Kardashian

Kourtney hann avverka två looks. Hon startade med att vara glam-häxa (trodde jag, tills jag googlade). Faktum är att hon var utklädd till den finsk-amerikanska skådespelerskan Maila Nurmis alter ego, Vampira, från 1950-talet.

Inför sin andra look valde hon att gå åt helt motsatt håll och dök upp som space cowboy.

 

Kim Kardashian

Det dröjde ett bra tag innan Kim Kardashian avslöjade vad hon valt att klä ut sig til i år. Allt hon till en början bjöd på var en instastory med vad som såg ut att vara en glittrig dinosauriehand med matchande glittrig svans.

Kim Kardashian Halloween 2019

Kim Kardashian verkar vara en glammig dinosaurie…

Men plötsligt regnade det bilder på hela familjens outfits. Det som såg ut som ett glammigt urtidsdjur var i själva verket en maskfamilj(!).

Familjen Kardashian West hann även klä ut sig till familjen Flintstones och karaktärerna i den animerade filmen Sing.

Kris Jenner

Mamma Kardashian, Kris Jenner, dröjde också innan hon publicerade bilder på sin utklädnad. Men på Kylies Instastory syntes Kris utklädd till en döskalle från den mexikanska traditionen Dia de Muertos (de dödas dag).

Att döma av gitarren hon hade med sig var hon en karaktär ur den animerade Disneyfilmen Coco, som utspelar sig i Mexico under just den högtiden.

Kris Jenner halloween 2019

Mamma Kris som mexikansk döskalle.

Och mycket riktigt. Senare på Instagram la Kris upp en bild på sin outfit och taggade filmen Coco.

LÄS MER:

Halloween 2019: Så klär kändisarna ut sig i år

Halloweenfilmer och serier för dig som inte gillar skräck

5 kusligt snygga (och enkla) drinkar till halloweenfesten