Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så kärlekshyllar Justin Bieber Hailey på nya singeln Yummy

03 jan, 2020 
AvNina Nyström
Justin Bieber
Plötsligt är Justin Bieber överallt! Beliebers överraskas glatt med nyheter från stjärnan på såväl Youtube som TikTok! Och i nya låten Yummy kärleks(...)hyllar han Hailey – hör den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter pausen 2017 har Justin Bieber de senaste åren fokuserat på att släppa musik tillsammans med andra artister, som Ed Sheeran, Ariana Grande och DJ Khalid, samt lanserat egna klädmärket Drew House.

Men på juldagen kom det glada beskedet fansen väntat på – i år kommer ett nytt album och stjärnan ger sig också ut på turné.

Häromdagen kom också nyheten att han snart släpper en dokumentärserie på Youtube, där han öppet berättar om både de tuffa åren och vägen till det nya albumet. Serien, som fått namnet Justin Bieber: Seasons, släpps i tio delar på Youtube med start den 27 januari.

Justin Bieber på TikTok

Dessutom finns stjärnan numera på TikTok – bara dagar innan singelsläppet! Än så länge är flödet lite skralt, bara en post har hunnits med, men med tanke på hur han börjat året fylls det förmodligen på snart.

Men har inte Justin Bieber redan ett TikTok-konto? Nja, kontot som heter @canockboyontour är inte hans officiella konto.

Annons

Kärlekshyllar Hailey i nya singeln

Singeln Yummy, som släpptes 3 januari, är alltså den första solosingeln på fyra år, och många tolkar texten som en solklar kärlekshyllning till frun sedan 1,5 år tillbaka, Hailey Bieber (Baldwin).

Det nya albumet ska enligt uppgift vara mycket personligt och bland annat handla om sammanbrottet samt vägen tillbaka. Hailey har varit ett stort stöd och därför handlar mycket av texterna om henne. Bland annat elle.com har gjort en analys av Yummy och varför den handlar om just Hailey.

Eh, exakt hur privat är Yummy egentligen?

Förutom det självklara, att låten handlar om en kvinna som är hans ”number one”, hur de står vid varandras sida, ställer upp för varandra och hur glad han är för att hon är hans, handlar låten också om tillfällen då hon får hans tår att krulla ihop sig…

Andra textrader som pekas ut som tydliga referenser till Hailey är exempelvis ”That jet set, watch the sunset kinda, yeah, yeah” som antas referera till alla resor paret gjort ihop då de lagt upp biler från mysstunder i solnedgången.

Och eftersom Hailey Bieber är en eftertraktad modell med en stor egen förmögenhet är det inga svårigheter för paret att dela på kostnaderna, vilket ”Fifty-fifty, love the way you split it” är en trolig hänvisning till.

Se videon till Biebers Yummy här:

Källa: Buzzfeed, Elle.com

Bild: TT

Läs mer:

Justin Bieber släpper dokumentär på Youtube – se trailern här

Justin Bieber om frun Hailey: ”Jag älskar henne så mycket”

Justin Bieber: ”Jag tog tunga droger”

Annons