Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Så här ser Lady Gagas naturliga hår ut – visar upp bilder från förr

29 aug, 2022 
AvElin Jonsson
Så här ser Lady Gagas naturliga hår ut – visar upp bilder från förr
Antalet looks är näst intill oändligt! Men efter lite gräv i arkiven finns här en bild på Lady Gagas naturliga hår.
Annons
7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tvBrand logo
7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv

Peruker, extensions och olika kulörer, det är det som vi vanligtvis ser pryda superstjärnan Lady Gagas, 36, huvud. Men det finns tillfällen den nu för tillfället platinablonda artisten låter håret falla fritt.

Hårstylisten Fredric Aspiras har stått bakom många av Lady Gagas looks de senaste åren. Inför 2019 års Critics Choice-galan avslöjade Fredric Aspiras hur Lady G gör för att hålla liv och glans i sitt hår. Han berättade att hon använder hårmasken Blonde life från Joico, ett prisvärt alternativ skapat av frisören Sara Jones. Den används i halvtorrt hår och sitter i ett par minuter, och resultatet blir ett mjukt och glansigt hår.

Annons
Lady Gaga under årets Bafta-gala!

Lady Gagas otroliga looks

Eftersom Lady Gaga mer än gärna genomgår den ena utseendeförvandlingen efter den andra är det många där ute som inte riktigt har koll på hur hennes naturliga hår egentligen ser ut. Hennes go to-look är för det mesta den klassiska blonderingen à la platina. Men genom åren har vi sett henne i allt från blåa, rosa, orange och sliver-färger i håret. Och hon rockar varje frisyr med grace!

Under en intervju med Oprah Winfrey, 56, för ett par år sedan valde hon dock att visa upp ett par bilder från när hon var yngre. Då fick man även en glimt av hennes hår utan färg, peruk eller extensions!

Annons

Här är Lady Gagas naturliga hår

HÄR ÄR LADY GAGAS NATURLIGA HÅR
Bafta-galan 2022: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Bafta-galan 2022: Se kändisarna på röda mattan

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons