Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Så hanterar du 2020 som Beyoncé – sångerskans bästa tips

03 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
Beyoncé i gul tröja och jeansshorts
Sångerskan Beyoncé Knowles avslöjar nu hur hon har tacklat det tuffa året 2020. Här är 4 peppande tips som du också kan ta efter – för vem vill inte leva som Queen B?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncés 5 mest inspirerade citatBrand logo
Beyoncés 5 mest inspirerade citat

Pandemier, upplopp, protester, naturkatastrofer och presidentval – det är bara några av alla de saker som har skett i år som gör att 2020 för många är det tuffaste året någonsin.

Alla, och då menar vi verkligen alla, har på något sätt påverkats av corona, och många har suttit inlåsta i karantän månad efter månad. Kändisar är inget undantag, och trots att de är privilegierade nog att sitta i karantän i stora villor och lyxiga lägenheter så påverkas även de av social distansering.

Beyoncé Knowles om det tuffa året 2020

I en ny intervju med brittiska Vogue berättar Beyoncé Knowles nu om tiden i karantän. Hon erkänner att 2020 varit ett tufft år, men trots det har hon försökt att fokusera på glädje. För dig som vill försöka leva lite mer som Beyoncé (vem vill inte det?) kommer här några punkter att följa:

Kom på en alldeles egen veckotradition

Att sitta inlåst hemma vecka ut och vecka in kan suga musten ur många. För den som jobbar hemifrån kan det dessutom bli svårt att skilja på vardag och helg, då allt numera mer eller mindre består i att sitta i soffan med datorn i knät. Beyoncé kom därför på att hennes familj skulle ha en alldeles egen fredagstradition – något roligt att se fram emot och som dessutom kickar igång helgen ordentligt.

Annons

– Mina barn och jag kom på ”fashion Fridays” (modefredagar på svenska reds. anm.). Varje fredag klädde vi ut oss i mina kläder eller så hittade vi på egna kläder tillsammans och så tog vi bilder på varandra. Det blev som en ritual för oss och samtidigt en möjlighet för oss att skratta av oss det här galna året tillsammans, säger Beyoncé i intervjun med Vogue.

Klä dig i glada färger

När vädret blir sämre och dagarna mörkare är det extra viktigt att få in lite färg i vardagen. Beyoncés senaste kollektion för Adidas är därför en färgglad klick.

– Jag använde endast ljusa och djärva färger för att det skulle påminna oss om att le. Jag använde mycket neongult, korall, ljusblått och jordiga toner som kändes tröstande. De har givit mig glädje och har fått mig att skratta i tuffa tider, berättar sångerskan.

Lyssna på dina barn (ännu mer än vanligt)

För dig som har barn kan det vara svårt att förklara vad en pandemi är och varför man just nu inte får träffa mormor eller farfar. Beyoncé berättar att hon har tagit den här tiden till att verkligen lyssna på sina barn. Framför allt hennes äldsta dotter Blue Ivy, 8 år, har mycket tankar och vill gärna prata om det som sker i världen.

Annons

– Det är mitt jobb som förälder att se till att hennes värld är så positiv och säker som den kan bli för en åttaåring. Mitt bästa råd är att bara älska dina barn ännu mer. Jag har också låtit min dotter veta att hon aldrig är för ung för att förändra världen. Jag underskattar aldrig hennes tankar och känslor, och jag stämmer av med henne då och då för att se hur pandemin påverkar henne.

Hitta din egen glädje

Många av oss lägger mycket tid på karriären, och Beyoncé är inget undantag. För dig som blivit av med jobbet eller är permitterad kan det vara svårt att hitta något positivt i livet. Sångerskan tipsar om att verkligen försöka hitta ett lugn i tillvaron och se över vilka stressmoment i livet du kan utesluta.

– Mitt nya mål är att varva ner och ta bort saker som stressar mig i livet, säger hon och fortsätter:

– Jag har tillbringat så mycket tid på att bygga upp mitt arv och representera min kultur på bästa sätt. Nu har jag bestämt mig för att ge mig själv tillstånd att fokusera på min glädje och lycka.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Bilderna visar – så lika är Beyonces döttrar varandra

Kändisen du är mest lik – baserat på ditt stjärntecken

15 av Beyoncés mest oförglömliga looks genom tiderna

Annons