Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Så hanterade Miley Cyrus sin panikattack bakom scenen

04 okt, 2021 
AvJessica Rådne
miley cyrus
Miley Cyrus, 28, drabbades av en panikattack bakom scenen – men istället för att försöka fly känslan konfronterade hon den inför publikens ögon. Så gjorde hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
TV: Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

– Jag tror att genom att vara ärlig med hur jag känner blir jag mindre rädd för känslan, förklarade Miley Cyrus när hon i helgen som gick uppträdde på festivalen Summerfest i Milwaukee, Wisconsin.

Stjärnan förklarade, inför allas ögon, att hon precis hade drabbats av en panikattack bakom scenen.

Om tiden i isolering

Miley Cyrus slog igenom som barn i Disneys succéserie Hannah Montana. Därefter har karriären gått spikrakt uppåt. Hon har släppt megahits som The Climb, Party In The U.S.A. och Wrecking Ball. Men precis som för alla andra har det senaste ett och ett halvt åren varit en prövning, vilket hon berättade under en spelning på fredagen.

Annons

– Precis som alla andra har jag varit inlåst det senaste ett och ett halvt året och det är mycket påtagligt att nu vara tillbaka på en plats som tidigare känts som ett andra hem. Att vara på scenen brukade kännas att vara hemma, det gör inte det längre på grund av hur mycket tid jag har spenderat inlåst, sa Miley till sin publik.

Tog udden av sina svåra känslor

Stjärnan förklarade att hon ville vara öppen med sina känslor för att ta udden av dem. Hon fortsatte:

– Och det här är väldigt drastiskt. Att vara i en pandemi var häpnadsväckande och skräckinjagande, och att vara på andra sidan av den är också ganska läskigt. Jag vill bara vara ärlig med hur jag mår, sa hon till publiken innan hon fortsatte med sin show.

Har lidit av panikattacker tidigare

Redan i början på pandemin berättade Miley om hur hon drabbats av ångestattacker. I en intervju med Apple Music från mars 2020 berättar hon om en situation där paniken sköljer över henne:

Annons

– Och så började jag ha denna rädsla och ångest och panik, och mina fötter började bli riktigt kalla, mina händer blev riktigt kalla och jag insåg att jag faktiskt fick en ångestattack, säger hon och berättar om en övning hon lärt sig att ta till i dessa stunder, men inte alltid genomför.

– Jag kom att tänka på en övning som kallas ’bright minds’ som min psykiater har använt de senaste 10 åren. Självklart har vi alla dessa fantastiska verktyg, men vi använder dem aldrig i kristider.

Källa: Billboard, Daily Mail

Foto: TT

TV: Disneystjärnorna då och nuBrand logo
TV: Disneystjärnorna då och nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons