Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Så förberedde sig skådespelarna för de intima scenerna i Sex/Life

08 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Sarah Shahi och Adam Demos i SEX/LIFE
Nu berättar Adam Demos, som spelar Brad, hur det gick till när de spelade in de intima scenerna i Netflix nya serie Sex/Life. Och, visste ni att Brad + Billie = sant i det verkliga livet? Ja, Adam Demos och Sarah Shahi blev ett par efter inspelningarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Det här är nytt på Netflix i sommarBrand logo
TV: Det här är nytt på Netflix i sommar

Har ni hunnit ta er ann den nya Netflix-serien Sex/Life? Om ni har gjort det – visst finns det saker som vi funderar på? Som hur det gick till under inspelningarna av sexscenerna, kanske? Lyckligtvis har Adam Demos, som spelar Brad, förklarat ett och annat om inspelningarna av serien.

Netflix-serien är inspirerad av boken 44 Chapters About 4 Men, av BB Easton. Och serien handlar om Billie (som spelas av Sarah Shahi) som tampas med att vara en gift tvåbarnsmamma, och sukta efter sitt tidigare liv där hon var ung, vild och fri – och besatt av och förälskad i sin pojkvän Brad (som hon dessutom hade ett otroligt spännande sexliv med).

Saarah Shahi och Adam Demos i SEX/LIFE.
Sarah Shahi och Adam Demos i Sex/Life.

Efter åtta år dyker Brad plötsligt upp i hennes liv igen och gör klart för henne att hon är den stora kärleken i hans liv, att han vill ha tillbaka henne, och ja, det skapar en del problem. Både i Billies huvud och i Billies äktenskap med Cooper (som spelas av Mike Vogel).

Annons

Adam Demos om sexscenerna i Sex/Life

Det uppstår en hel del känslosamma sammanbrott, spända stämningar och, antagligen mest av allt, heta och intensiva sexscener. I en intervju med EW berättar Adam Demos hur det var att spela in serien, och de intima sexscenerna.

– Man bryter ner scenen, precis som man gör i en scen där man pratar. Och utöver det så hade vi en intimitets koordinator och alla pratade högt om hur bekväma vi var eller inte. Vi repade så mycket att när vi väl spelade in så blev det mycket mer bekvämt än vi väntat oss. Vi diskuterade allt: som handrörelser, till och med hur vi andades, förklarar han och tillägger:

– Vi var också väldigt tacksamma över att miljön vi var i var fantastisk. Vår intimitets koordinator var otrolig.

Brad i SEX/LIFE
Adam Demos som Brad i Sex/Life.

Sanningen om nakna duschscenen

Och någon så kallad ”body double” efterfrågade han inte. Inte heller under den nakna duschscenen i avsnitt tre (ni som vet, ni vet).

Annons

– Jag var okej med det eftersom att jag insåg vad jag gav mig in på redan från start när jag läst manuset. Jag hade inte ställt upp på att vara med i en serie efter att ha läst manuset, och sen sagt nej i sista sekund. Det betyder inte att du inte kan ha diskussioner kring huruvida bekväm eller inte du är, vilket de lät oss ha, och med en intimitets koordinator kändes det mycket tryggare.

I intervjun får han även den raka frågan: Förväntar du dig mycket prat om duschscenen?

– Jag vet inte, Kanske, kanske inte. Vi får se…, svarar han.

aDAM Demos och Sarah Shahi Är ett par i riktiga livet

Sarah Shahi och Adam Demos som träffades första gången under inspelningarna är idag ett par. Ja, det var alltså inte bara kemi framför kamerorna. Redan vid första mötet kände Sarah något för Adam.

Adam Demos och Sarah Shahi, som spelar Brad och Billie i SEX/LIFE är ett par i verkliga livet
Sarah Shahi och Adam Demos hand i hand på gatorna.

– När jag först träffade Adam var jag helt tagen av honom. Vi träffades i sminklogen och vi klickade direkt. Vi har exakt samma musiksmak. Vi har samma smak när det gäller whiskey, tequila och jag var helt tagen av honom som person. Allt jag visste var att jag ville ha mer, säger hon till Oprah Daily.

Annons

Brad + Billie = sant

På Alla hjärtans dag i år blev paret ”Instagram-officiella” när Sarah publicerade ett kärleksfullt inlägg om Adam. Och för ett par veckor sedan, när Adam fyllde år, delade hon det mest kärleksfulla inlägget hittills.

”Jag vet att jag har hittat min soulmate. Jag vet att jag har hittat min för alltid. Jag vet att jag aldrig älskat djupare, hårdare, mer ursinnigt. Jag vet att jag är så tacksam för honom. Jag vet att jag har älskat honom i tusen livstider innan den här och jag kommer att älska honom i tusen livstider till”, skriver hon bland annat.

Bland kommentarerna svarar han:

”Min för alltid och längre än så… Jag älskar dig så jävla mycket min älskling”.

TV: Här är 6 smarta Netflix-hacksBrand logo
TV: Här är 6 smarta Netflix-hacks

Foto: TT, Netflix, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons