Så får Jennifer Lopez och Ben Affleck långdistansförhållandet att funka

Ben Affleck och Jennifer Lopez

TT
Ben Affleck och Jennifer Lopez är nu över 360 mil från varandra, men ser ändå till att hålla förhållandet vid liv.
27 oktober, 2021
TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: TV: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Till världens stora förtjusning återförenades Jennifer Lopez och Ben Affleck i våras. Det skedde kort efter J.Los uppbrott med dåvarande fästmannen Alex Rodriguez. ”Bennifer” syntes då tillsammans vid flera tillfällen och spekulationerna var i gång.

I somras bekräftade Jennifer Lopez relationen genom att dela en bild från hennes födelsedag när de kysstes.

Och att kyssas på bild har de fortsatt med. Det finns nu knappt en gala som de inte dykt upp tillsammans på och visat sin kärlek offentligt.

Därför har J.Lo och Ben Affleck ett distansförhållande

Nu spelar stjärnorna in varsina filmer och det är bra bit mellan dem. Jennifer Lopez är i Vancouver i västra Kanada, för Netflix kommande thriller The Mother, samtidigt som Ben Affleck har varit i Austin, Texas, i USA för att spela i scener till Rober Rodriguez thriller Hypnotic.

Ben Affleck och Jennifer Lopez behöver inte längre smyga med sin kärlek.

Ben Affleck och Jennifer Lopez behöver inte längre smyga med sin kärlek.

TT

Det är över 360 mil mellan städerna, vilket naturligtvis gör att paret inte kan umgås lika flitigt som de vill göra. Men helt utan varandra är de inte. En källa till E! berättar att de gör vad de kan för att hitta tid att träffas.

– De spelar båda in på plats under veckorna men de har mötts upp så fort de kan. Ben har varit i L.A. och J.Lo flög in från Vancouver för att umgås med honom. De har varit i hans hus och sen åkte de iväg till flygplatsen tillsammans i söndags. J.Lo har haft sina barn på besök i Vancouver, men hon reser också fram och tillbaka från Los Angeles, säger uppgiftslämnaren.

Bennifer gjorde comeback på röda mattan under filmfestivalen i Venedig tidigare i år.

Bennifer gjorde comeback på röda mattan under filmfestivalen i Venedig tidigare i år.

TT

”De är båda väldigt upptagna”

Det tog 17 år för Ben Affleck och Jennifer Lopez att hitta tillbaka till varandra efter uppbrottet i början av 2004, så det är lätt att förstå att de vill ta igen förlorad tid.

– De jobbar på sina scheman så att de kan vara säkra på att kunna träffas då och då. Allt är bra mellan dem, och de håller kontakten. De är båda väldigt upptagna med sina projekt, men de gör också tid för varandra, säger källan till E!.

Foto: TT

Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Se också: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud